Jom shopping di SGShop MEI ini! Diskaun hebat sepanjang bulan Mei

8:57 PG

Bismillah dan Assalamualaikum semua!

Kembali lagi dalam blog Numi kalini, untuk blogpost kalini, Numi akan share tentang SG Shop. Kepada yang belum tahu SG shop tu ape,meh Numi explain serba sedikit tentang SG Shop ye.
SG Shop ialah sebuah website online shopping daripada China. Setiap pembelian yang dibuat melalui website tersebut jauh lebih murah dari website lain dan banyak barang-barang yang rare tau boleh dijumpai diwebsite tu. Haaa, Numi dah banyak kali jugak shopping dalam website SG Shop ni, tapi untuk Promo bulan Mei nanti, Numi sangat-sangat excited sebab tak lama lagi nak raya kan, jadi ada  sale besar-besaran.  Kalau korang nak baca tentang SGShop lebih lanjut, sila pergi ke blogpost ini . (KLIK SINI)

Beberapa  hightlight  Promosi bulan Mei

Promosi Mei ini bakal berlansung sepanjang bulan Mei,  bermula dari 1 Mei sehingga 31 Mei 2019.



 Sepanjang tempoh ini,  SGcuopon  bernilai RM5 bakal diagihkan kepada setiap shopper yang klik dan copy code yang diberi. Setiap pengguna akan dapat menggunakan sekali sahaja kupon itu.

Pada 1-7  Mei 2019,



Diskaun sebanyak 15% air shipping + 50% service fee untuk bayaran keseluruhan pembelian yang melebihi RM100 atau lebih. (bayaran pertama)



Pada 11-13 Mei 2019

Diskaun sebanyak 10% untuk servis penghantaran melalui laut.

Pada 15-20 Mei 2019

Dapatkan 1 SGReward Shard untuk setiap RM1 pembelian. Setiap 10 SGreward boleh diredeemkan menjadi RM1 SGReward.Shard  

Pada 21-31 Mei 2019


Dapatkan Angpow Hijau daripada SGSHOP!!! Peluang utnuk memenangi RM10. RM5 dan RM2 SGReward.


Menarikkan? Numi pun dah start pilih-pilih kasut untuk raya ni. Haaa, jom tengok beberapa kasut yang menjadi pilihan Numi untuk hari raya nanti. Jangan terkejut tau tengok harga jauh lebih murah dari online shop lain. Hehe


Antara barangan yang Numi aim nak beli nanti adalah : 


Tote handbag ni hanya RM13.10 sahaja!! Harga tak masuk akal betul!!

Sandal getah ini RM19.80 sahaja. ada banyak lagi pilihan warna yang menarik tau. So check it out guys. 

Mencari Highheels untuk hari raya nanti? Haa ni harga nya RM34.41 . Grab cepat tau

Bukan Cuma kasut, ada pelbagai lagi barangan keperluan seisi keluarga boleh didapatkan di SGShop.  Daripada  Pakaian, kasut, handbag, barangan keperluan rumah, kosmetik, perabot , gadjet telefon bimbit dan banyak lagi tau! Haaa, tunggu apa lagi, penuhkan trolli korang tu dan mulakan pembelian pada bulan Mei nanti.

BONUS!

Untuk  pembaca Numi yang dikasihi, korang berpeluang mendapatkan extra 10% off untuk servis caj dengan menggunakan promo kod ini:  MAYSALE2019
 Jangan lepaskan peluang untuk beraya sakan dengan SGShop!
Salam Sayang, Naomie


post signature

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe