Makeup Dinner untuk Sue

8:05 PG


Bismillah & Assalamualaikum 

Semalam Numi ada job makeup di New World Petalign Jaya Hotel. bercerita tentang client Numi semalam, rasa lucu pun ade jugak. my client semalam actually was my university mates dulu masa di Uitm Kota Samarahan. Dia antara student yang I bawak naik Gunung Kinabalu dulu. Gagah orangnya.. hehe. Pada mulanya, i tot yg mesej i tu laki dia. Sebab nama IG dia boleh mengkonfiuskan orang tau. Nama laki bini digabungkan. hahaha. Nasib bek I sempat scrool IG tu dan nampak Muka Sue dan anak dia. hahah. Kalau x, cakap jelah kenal. tapi kenal laki dia. hahahah adoilaa. 

So back to my story, actually semalam company drg ada buat dinner yearly. Hotel baru tau! kagum i lihat interior design dalam hotel tu plus bilik drg besar gila. Masa drive tu dah fikir untuk lepak di Paradigm dulu sementara nak tunggu habis jem hari Jumaat kan, sebab as you guys know, hari Jumaat jem paling teruk di KL. so after makeup i kene drive ke Paradigm pulak. tapi tak sangka rupa-rupanya Paradigm attach dengan hotel tu. Wah! ini sudah cukup bagus!  

So i pun makeup kan Sue ni. I when for night Look for her. Muka dia banyak gila freckles yang sangat-sangat lah cantik. Muka dia licin jeee. 

I don't have her before face, tapi I ade muka dia lepas makeup yang cantik gileee. 




i went for soft smokey eyes for her, with minimal shading. yang pasti menaikkan seri wajah dia yang manis. Dipadankan dengan falsies yang tidak terlampau berat. 

Thank you so much  Sue for having me as MUA semalam. Nanti ada masa kita makeup lagi ok. 

Untuk servis makeup murah di kawasan Kuala Lumpur, boleh whatsapp 0109600726. 



post signature

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe