Makeup Murah By Naomie Payday Sale April 2018

10:33 PG


Makeup Murah By Naomie sekarang mengadakan Payday Sale! wehooo!! Sempena bulan April ini, kami menawarkan potongan harga sebanyak RM199 untuk set meja Kate Vanity Table!! kepada yang dah lama usya tu masa ni lah korang kene dapatkan KVT pada harga yang SANGAT MURAH! 


Senarai harga Kate Vanity Table selepas diskaun. Hanya RM300 sahaja! memang murah!!


Hot selling item kami pastilah Kate Vanity Table Big yang juga didiskaunkan sebanyak rm199! sekarang hanya RM400 sahaja..


Jadi kepada yang teringin bebenor nak dapatkan Meja makeup berlampu pada harga murah, bulan ini lah masa nya..
p/s : Harga tidak termasuk LED bulb dan penghantaran
Warna meja adalah putih sahaja.
custom color akan dikenakan cas sebanyak rm100.

Kami juga menyediakan khidmat sewaan Vanity Mirror.
Kadar sewaan adalah RM100 untuk cermin. Tempoh sewaan adalah 1 minggu maximum.


Untuk pembelian dan sewaan sila whatsapp 0109600726 untuk info lebih lanjut.
Sekian.

post signature

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe