MENCARI AGENT SANGGUL ARAB SELURUH MALAYSIA

2:10 PTG

'AGENT SANGGUL SELURUH MALAYSIA'



Bismillah

Assalamua'alaikum ladies.. 

Harini Numi nak bukak satu offer kepada you alls yang nak buat duit dengan mudah di rumah mahupun tempat kerja.  Yang pasti bukan MLM ATAU SKIM CEPAT KAYA ye.. 

Bukan-bukan! 

Numi takkan buat tawaran mengarut macam tu,... Sebab dah serik asyik ditipu oleh mereka-mereka ni.. Oleh itu, Numi nak bersama-sama orang yang betul-betul berusaha untuk jana pendapatan sampingan. 

Numi mencari AGENT SANGGUL CHE TA di setiap daerah..! 

Tawaran dibuka untuk setiap daerah dan negeri di seluruh Malaysia. Setakat ini hanya beberapa daerah yang dah menjadi agent Sanggul Arab Che Ta. Dan mereka dan pun buat duit lebih RM140 untuk 20 sanggul che ta! Setiap minggu wassap Numi mintak restock tau.. ! memang gilalah sale mereka ni.. MEROKET TERUSSSS!



Wow!! hebat gilaa! memang boleh laku ke sanggul che ta ni?

Memang dear.. Sebab Sanggul Che Ta ni sangat Laris dan Mudah dijual. Orang tengok Sanggul pun dah terus berminat nak beli. Apa lagi kalau ada Poster Che Ta sebelah sanggul tu.. Lagi senang nak jual.. Kalau tak percaya boleh try dulu..

Ini antara koleksi warna-warna sanggul che ta. 


Testimoni Agent Sanggul Che Ta

"Assalam sis, Saya nak borong lagi sanggul 20 pcs. Yang 10 pcs haritu sis hantar, sehari dah habis. Tinggal 2 pcs sahaja. Ni nak tambah stock lagi ye. Bila sis boleh hantar? harini boleh? ' Baidzura, Agent Bintulu. 
"Salam akak.. Sanggul memang senang jual. Harini dapat jual 5 sanggul. Tinggal 5 lagi. Habis je ni saya tambah stock ya. Thank you sebab bagi kita niaga sanggul. Senang betul jual. " Azura Agent Miri




......
Dan banyak lagi. ini baru sikit tau. nak lagi banyak sis bagi lagi. Tapi you alls yang betul-betul berminat sahaja ya PM sis. If yang nak survey2 harga boleh survey tempat lain ye. 

......

Berminat menjadi Agent Sanggul ?

Whatsapp " Saya nak jadi Agent Sanggul daerah. (Tempat tinggal anda)"
Whatsapp " Saya nak jadi Agent Sanggul daerah. (Tempat tinggal anda)"
Whatsapp " Saya nak jadi Agent Sanggul daerah. (Tempat tinggal anda)"

Whatsapp  ke 0109600726
Whatsapp ke 0109600726
Whatsapp ke 0109600726

p/s: Dah whatsapp? Tunggu sis reply ya. Sis akan reply secepat mungkin. 
p/s: Nak kaya? Kena invest dah expand. Kalau simpan, duit tak kan hilang. cuma dia takkan mengembang.. 

..................

 photo a8e15593-b4be-4af0-9fb7-8e4b16ef230c_zpsg5faxsdy.png

post signature

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe