SISTA Malaysia : Jenama Aksesori Smartphone Terkini

3:33 PTG

Bismillah & Assalamua'alaikum semua. 
Bosan dengan cable handphone yang cepat rosak atau tercabut? atau bagi mereka yang suka sangat beli data cable murah untuk telefon mereka tu, lepas tu cepat rosak, tercabut dan mungkin ada yang meletup bagai. mintak dijauhkan yer... takut..! Jom ikut Numi discover jenama aksesori Smartphone terkini. 

Baru-baru ini Numi diperkenalkan dengan satu brand telefon jenama SISTA. Ianya merupakan jenama daripada Hong Kong yang mengeluarkan pelbagai jenis accesories telefon yang berkualiti tinggi, cepat dan selamat. 



Mungkin ada yang perasan nama brand ini macam ala-ala Kpop gitu bukan, tapi sebenarnya 'SISTA' adalah nama ringkas bagi "SEA STAR" atau dalam bahasa melayunya adalah Tapak Sulaiman, Sinonim dengan hidupan tapak sulaiman didalam dasar laut yang penuh dengan cabaran dan dugaan. begitulah juga legacy SISTA, segala cabaran dan dugaan mampu diharunginya. 
Produk SISTA yang Numi ada sekarang adalah SISTA data dan charger cable untuk Iphone/Ipod/Ipad  yang mampu untuk memberi cas telefon dan untuk mengtransfer data dari telefon ke komputer. Cable yang serba boleh gitu, dan menjimatkan wang, masa dan tenaga. 
Antara kelebihan Apollo charger & Transfer cable ini adalah : 
  1. Transfer data dengan pantas
  2. Selamat digunaka untuk cas telefon
  3. Mengecas Iphone dengan cepat : 2.1A
  4. Wire silikon yang tidak mudah berbelit
  5. Cable yang panjang 1000mm
  6. Warna yang menarik 
  7. Bau yang menyenangkan 
  8. Bebas renjatan elektrik 
Wah! memang banyak kelebihan Apollo Charger & Data Cable ini kan. Dengan kualiti yang sangat bagus serta selamat, maka tidak hairanlah harga yang dikenakan agak tinggi berbanding dengan cable biasa. Tetapi, kita sebagai pengguna yang bijak kena tahu pilih kualiti berbanding kuantiti. 
harga untuk Apollo Charger & Data Cable ini adalah RM39.00. 

Dimana nak beli? Untuk kawasan Kuala Lumpur, boleh rujuk disini : 
Kuala Lumpur Area
·         Neo aspire group Sdn BhdKuala Lumpur Authorized Distributor
No 11 & 12,LG Floor,south city plaza,43300,seri kembangan ,selangor ,Malaysia
Tel: 03-89417677
·         ARTCESSORIES CONCEPT
SETAPAK SENTRAL,KIOSK SK-14, LOT G,H,K,2ND FLOOR,NO 67, JALAN TAMAN IBU KOTA. DANAU KOTA, KUALA LUMPUR. Tel: 016-2500 555
·         BEST MOBILITY SDN BHD
NO15GROUND FLOOR JALAN SEMARAK, AP12 DIAMOND SQUARE OFF JALAN, GOMBAK,53000 K.L KUALA LUMPUR Tel: 012 9843359
·         CARE PHONE CITY ENTERPRISE
U-B14 UPPER GROUND FLOOR, PUDU PLAZA SHOPPING CENTRE 55100 K.L, KUALA LUMPUR Tel: 017-989 1512
·         CAZEMATE HUB
LOT L2.07A,2ND FLOOR,NU SENTRAL,NO.201,JALAN TUN SAMBANTHAN,50470 KUALA LUMPUR,WILAYAH PERSEKUTUAN. KUALA LUMPUR Tel: 012 2327762
·         CY GADGET ZONE
NO.30,JLN SP 3/3,TMN SEGAR PERDANA,CHERAS,56100 KUALA LUMPUR,WILAYAH PERSEKUTUAN, KUALA LUMPUR
·         CM COMMUNICATION
46 JLN BUNGA TANJUNG 9 TMN MUDA,56100KUALA LUMPUR
·         EIGHT EIGHT FIVE FIVE MOBILE SHOP
LOT.K8 GR FLOOR PANDAN KAPITAL SHOPPING, SHOPPING CENTRE JLN PANDAN UTAMA, 55100 KUALA LUMPUR.
·         FIRST ONE MOBILE SDN BHD
LOT OL-14B GROUND FLOOR,TESCO AMPANG, PT880'JALAN PANDAN PRIMA,, DATARAN PANDAN PRIMA,55100 KL. Tel: 03-9201 6868
·         H30 ENTERPRISE
19,JLN BAHAGIA 8,TMN MINANG CHERAS,56000 KUALA LUMPUR Tel: 012 2365561
·         IMAGE COMM MARKETING
G1,CMC CENTRE,JALAN CERDAS,TAMAN, COOAUGHT,CHERAS,56000 KUALA LUMPUR.
·         K6 TELE SOLUTIONS SDN BHD
49,JALAN MEDAN PUTRA 1/62 MEDAN, PUTRA BUSINESS CENTRE MENJALARA, KEPONG 52200 KUALA LUMPUR. Tel: 016 2582582
·         KENRIS COMMUNICATION CENTRE
73G JALAN PANDAN INDAH 1/23 TAMAN PANDAN INDAH 55100 KUALA LUMPUR
Tel: 016-336 9993
·         M.S.COMMUNICATION
NO.77,JALAN 34/15A,TAMAN DAHLIA CHERAS KUALA LUMPUR 56000 Tel: 03-9102 2323
·         NRZR WARTEL ENTERPRISE
10G,JLN PANDAN INDAH 3/3B,PANDAN INDAH KUALA LUMPUR, 55100 KUALA LUMPUR. Tel: 016-269 1000
·         PRO STAR TELECOMMUNICATION
M5,GROUND FLOOR PANDAN CAPITAL KUALA LUMPUR SHOPPING COMPLEX ,JALAN PANDAN INDAH UTA 55100 KUALA LUMPUR
·         PROMAX COMMUNICATION SERVICES SDN.BHD
LOT L1-20 LEVEL 1,LEISURE COMPLEX TAMAN SEGAR ,JALAN MANIS 2 56100 CHERAS K.L Tel: 012-280 5556
·         QQ MOBILE PHONE SHOP
LOT1.48 1ST FLOOR,PLAZA LOW YAT SHOPPING LOW YAT CENTRE,JLN BUKIT BINTANG,55100 KUALA LUMPUR. Tel: 016-3808767
·         QUNNS MOBILE
LOT-3.51 ,VIVA MALL,MENARA UNCANG EMAS,JALAN LOKE YEW,55200 KUALA LUMPUR KUALA LUMPUR STANLEY Tel: 016 6777 203
·         RINGA LINGA STYLE ENTERPRISE
LEVINE LOT 2,GROUND FLOOR,SPECTURE SHOPP AMPANG JALAN WAWASAN AMPANG 4/2 BANDAR BARU AMPANG 68000 AMPANG Tel: 016-312 6990
·         S.O.S MOBILE SERVICES
LOT.31,GROUND FLOOR,PUSAT BELI-BELAH KUALA LUMPUR Tel: 019-257 2122
·         SERVI COMMUNICATION
NO.81,GROUND FLOOR ,JALAN 34/154 TAMAN DAHLIA CHERAS 56000 KUALA LUMPUR. CHERAS Tel: 03-9101 8997
·         SIX EIGHT EIGHT ENTERPRISE
NO.5,JALN BANDAR 3,TAMAN MELAWATI, KUALA LUMPUR Tel: 03-4106 1616
·         SP SONIC POWER SDN BHD (AMPANG)
LOT K-7,GRD FLOOR AMPANG PARK SHOPPING CENTRE JALAN AMPANG 50450 K.LUMPUR. Tel: 03-2166 1686
SY CELLULAR
LOT E17,GRD FLOOR ,CMC CENTRE,JALAN CERDAS ,TAMAN CONNAUGHT CHERAS,56000 KUALA LUMPUR CHERAS
·         T&W
NO28 JALAN MERLIMAU OFF JALAN KENANGA,55200 KUALA LUMPUR Tel: 016 3223967
·         THE WELL
NO.44,JALAN BUNGA TANJUNG 9, KUALA LUMPUR 56100 KUALA LUMPUR Tel: 03-4295 8566
·         TOUCH TWO U PC MOBILE
21 ECONSAVE ARENA ALAM DAMAI, 1BLOCK PASAR MINI 11/2 ,TINGKAT SEBAHAGIAN,LOT 894,JALAN CHERAS,56000 KUALA LUMPUR Tel: 016-380 8288
·         WALK AND TALK MOBILE
UNIT F22&F23A,CMC CENTRE,JALAN CERDAS,TAMAN CANNAUGHT 56000 KUALA LUMPUR WILAYAH PERSEKUTAN. Tel: 012-399 7660
·         XIN YIN TRADING
NO.14,JALAN 30B/146 DESA TASIK ,BANDAR,TASIK SELATAN SG.BESI 57000 K.L KUALA LUMPUR Tel: 012-6042 73

Untuk Negeri lain, boleh rujuk di sini : KLIK SINI

Untuk info lanjut tentang SISTA MALAYSIA, 
lawati Facebook : SISTA MALAYSIA

Akhir kata dari Numi, Sila labur sedikit wang anda untuk memastikan jangka hayat smartphone anda panjang ye. kalau sayang phone, sila-sila lah beli di SISTA. hehe

Salam sayang. 

post signature

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe