[REVIEW] Beaute FemMist Penyelesaian untuk Segala Masalah Miss V

10:24 PTG

Bismillah & Assalamua'alaikum semua. 
Masih ada tak nak baca BEAUTY REVIEW dari Numi ni? Haa, harini Numi nak review produk khas untuk kaum wanita. Kenapa? Sebab nak bagitahu ni, produk yang bagus untuk Miss V kita. Pernah dengar tentang Beaute' FemMist? Kalau tak pernah, meh sini Numi cerita serba sedikit apa sebenarnya Beaute FemMist ini. 



Beaute FemMist atau nama sebenarnya adalah Beaute Feminine Mist  berfungsi untuk mengurangkan keradangan, Melecet, kemerah-merahan, dan masalah bau yang kurang enak di Miss V kita. Mungkin tak ramai yang ada masalah-masalah seperti ini, tetapi sebagai wanita biasa, penjagaan anggota badan lebih-lebih lagi di kawasan intimasi kita mesti, wajib dan tidak boleh tidak kena jaga sebaik mungkin. 
Bagi anak dara tak rasa sangat, tapi mak-mak dara, isteri-isteri berkejaya dan janda-janda hot kenalah jaga Miss V agar sentiasa 'Maintain' dan 'bergetah', tak kurang wangi

Apa sebenarnya kegunaan Beaute Feminine Mist ini ? 

Seperti yang Numi cakap dekat atas tadi, biasanya wanita dewasa pasti akan ada masalah Miss V keradangan atau merah-merah. Ini berpunca daripada Pencuci Wanita yang Agresif atau pH yang terlalu tinggi disekitar Miss V kita. Selain daripada itu, timbul juga masalah kegatalan disekitar Miss V dan akan mengundang kepada melecet dan ruam-ruam. Ini mungkin berpunca daripada air yang kita pakai tidak bersih atau tisu basah yang acidic. 
Sebenarnya banyak lagi punca kenapa Miss V kita 'tak sihat'. Oleh itu, harini Numi akan bantu akak-akak/adik-adik selesaikan masalah yang dihidapi ini dengan Beaute FemMist. Numi dah pun cuba selama seminggu dan kesan yang Numi nampak sangat memuaskan hati. 

Beaute FemMist berfungsi sebagai : 

  1. Penyembur Anti-Bakteria yang baik untuk menyahkan segala jenis bakteria jahat disekita Miss V.
  2. Pewangi Miss V. Aroma Buah manggis yang sedap dan segar.
  3. Anti-Fungus dan Yeast. Tidak akan ada lagi masalah ruam-ruam atau melecet akibat kegatalan. 
  4. Masalah keputihan akan berkurangan. 
  5. Menghilangkan ketidakselesaan. 


Cara Penggunaan Beaute FemMist:

  • Goncang botol dan semburkan ke Miss V dari jarak 30 cm. 
  • tunggu sehingga 1 minit sebelum bilas.
  • Bilas dengan Air dan lap Miss V dengan Tisu bersih. 

Kenapa Numi suka Beaute FemMist :


Antara beberapa sebab kenapa Numi suka Beaute FemMist ini adalah kerana; 
  • Menggunakan Extract Buah Manggis yang baik untuk Kulit. 
  • Anti-Bacteria, Anti-fungus dan anti-yeast.
  • Menggunakan water based sebagai sumber utama. 
  • Tidak berminyak
  • Wangi!
  • Size yang kecil. Muat Handbang/purse. Senang dibawa kemana sahaja. 
  • Harga yang berpatutan. RM 48.00 sahaja. 
Dengan harga yang berpatutan dan kesan yang Numi sendiri rasai sekarang, memang ianya satu pelaburan yang bebaloi untuk seorang wanita. Numi boleh rasai perbezaan Miss V yang sebelum ini bermasalah. tetapi sekarang dan baik dan mantap. hehe
Berminat nak beli? Boleh beli di website : https://store.furleybio.com/
Dan pastikan sebelum checkout, letak PROMO CODE : FBIO-2MU



P/s: Wanita haruslah menjaga kesemua aspek kecantikkan dia, bukan hanya lahiriah, tapi batiniah juga. Jangan sesal jika suatu hari en. suami cari lain dek Miss V yang dah tak "MANTAP". Jom try  Beaute FemMist untuk kebahagian Dunia Akhirat.

Salam Sayang. 

post signature

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe