OtterBox | Casing Telefon Paling Canggih abad ini!

8:00 PTG

Bismillah, Assalamua'alaikum semua! Casing handphone merupakan salah satu aksesori telefon yang wajib ada sekarang. Dengan adanya pelbagai pattern casing telefon bimbit sekarang, features yang paling diutamakan adalah keselamatan skrin telefon agar tidak pecah dan tahan lama. 

Otterbox Baru sahaja masuk ke pasaran Malaysia dan telahpun mendapat tempat dihati rakyat Malaysia. Bukan sebab jenama, tetapi kualiti Otterbox memang tidak dapat dibandingkan. Jom kita lihat features Otterbox Symmetry Series yang Numi dapat ni. :


 Tidak seperti casing telefon biasa, Otterbox mementingkan keselamatan telefon daripada rosak atau pecah. Dengan adanya dua lapisan Formidable yang dilekat bersama menghasilkan bukan sahaja tahan lasak, tetapi tampil slim menarik. Eh, dah macam badan wanita je ni kan.. heheh
 Bukan itu sahaja, untuk memasang Otterbox ni sangat mudah. kerana casing ini khusus untuk jenama Iphone SE. 
Symmetry Series ini khas untuk mereka yang tampak bergaya. Design Casing yang sleek, mudah sahaja untuk masuk ke poket baju dan seluar tanpa takut telefon akan pecah atau calar. 

Detail features


 

Material:

  • Dual-material, one-piece design is composed of a synthetic rubber interior and an external polycarbonate shell
  • Synthetic rubber interior with honeycomb coring helps to absorb shock
  • Hard plastic exterior helps to prevent scratches
  • Raised beveled edge made up of synthetic rubber helps keep the touch screen safe

Weight & Dimensions

  • Weight: 1.44 oz / 40.82 g
  • Dimensions: 5.17 in (131.30 mm) x 2.57 in (65.30 mm) x 0.47 in (11.94 mm)
Harga Pasaran : 39.95 USD
Beli di : Symmetry Series

Haaa, dah cukup detail ye Numi cerita pasal Otterbox ni, kalau nak tahu lebih lanjut, sila layari : 

Salam Sayang

post signature

You Might Also Like

1 Orang Positif

  1. ini best! dah la dia nipis je kan...takde la mcm selalu gedabak je jadinya...

    BalasPadam

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe