Jason Bourne kini kembali!

6:44 PTG

Bismillah
Assalamua'alaikum
Jason Bourne kini KEMBALI! Numi antara peminat fanatik movie Jason Bourne, dan tak pernah miss tengok movie nya walaupun dan tengok dekat komputer hampir lima kali. Ramai dalam kalangan peminat Jason Bourne adalah lelaki, sebabnya mereka follow cerita tu dari aaaawaaaaaaalll dulu, dan perempuan pun ada. Cuma jumlahnya tak ramai. Tak macam Numi. hahahah. 
Kepada yang tak tahu, ini adalah sequeal movie yang ke lima selepas hampir lima belas tahun series movie Jason Bourne ditayangkan! fuh! 15 tahun untuk empat movie yer. Dan movie yang penuh dengan tanda tanya, soalan, aksi dan sampai sekarang belum juga temui jawapannya. 
Itulah sebabnya filem Jason Bourne 2016 kali ini penting untuk korang lihat. Numi pun akan lihat di cinema nanti. ahhh! tak sabar rasanya nak lihat balik Matt Damon berlakon sebagai Jason Bourne. ahhhhhhhhhhhhhh! cair siot.. 

Numi tak boleh bagitahu jalan ceritanya, sebab Numi sendiri tak lihat lagi. Tetapi, Numi akan review yer citer ini! Tungguuuu.. 
Okeylah, Numi tinggalkan Official trailer Jason Bourne untuk tatapan kalian yer.
Salam sayang. 
post signature

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe