Hari Raya Makeup tutorial vr. 2 | Naomie Licouz

9:15 PTG

Bismillah
Assalamua'alaikum semua.. 
Haaaa! Raya dah nak dekat lah.. tinggal seminggu je lagi.. siapa tak teruja kan,, hari yang ditunggu-tungu kini tiba, (selain Ramadhan).. heheh.. Untuk entry kali ini, Numi nak share dengan korang Makeup tutorial untuk pagi raya.. 







Pagi raya mesti nak cantikkan, kulit nak nampak flawless, dan gebu, selain makeup mata yang menawan. Tetapi tak nak susah-susahkan diri nak pakai flase eye lashes kan.. Jom kita ikuti Hari Raya  makeup tutorial vr. 2 daripada Naomie Licouz. 
Produk yang digunakan :
  1. REVLON PHOTOREADY PRIMER
  2. 160 COLOR PALLETE EYESHADOW
  3. HYPERSHARPE EYELINER MAYBELLINE
  4. CATRICE 5 COLOR CONCEALER ALL AROUND
  5. REVLON PHOTOREADY FOUNDATION 24 HOURS
  6. PURE BEAUTY CC CREAM
  7. MELVITA ROSE MIST
  8. ANY EYEBROW PENCIL, BROWN
  9. LOREAL MATTE MAGIQUE COMPACT POWDER
  10. CATRICE TRAVEL SET PALLETE
  11. ELIANTO TANGERINE LOVE PALLETE (BLUSHER)
  12. MAYBELLINE BARBIE MASCARA
  13. ANY PINK LIPSTICK
  14. CATRICE 24 HOUR COLORSTAY LIPGLOSS
Dah lihat tutorial makeup vr. 2, apa lagi? bolehlah cuba di pagi raya nanti yer.
Kalau dah cuba jangan lupa tag Numi di laman social korang. dan hashtag #PrettyBlogger.

Salam sayang
post signature

You Might Also Like

2 Orang Positif

  1. Oh my!! Suka mekup gaya akk ni.. Tak nampak heavy sangat.. Suka2....

    BalasPadam

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe