ABSOLUTE 25 Pencuci Usus yang berkesan!

3:23 PTG

Bismillah 
Assalamua'alaikum semua!


Dah tak sedar, kita masuk bulan Ramadhan. Syukur sangat-sangat masih diberi kesempatan untuk menyambut bulan Ramadhan kali ini kan. Sesudahnya Ramadhan, bulan Syawal pun tiba. Untuk bulan Syawal ini, marilah kita mempersiapkan diri dengan kecantikkan kulit, tubuh badan dan paling penting organ dalaman kita. Raya nanti, mesti nak tampil cantik, bukan sahaja diluar, bahkan didalam juga tau. Oleh itu, apa kata di bulan Ramadhan dan Syawal ini, kita cuci usus kita. 

Menurut beberapa kajian saintifik oleh Dr.Vanita Forsyth di salah sebuah university terkemuka di Amerika menunjukkan bahawa 80 – 90% penyakit bermula daripada usus yang kotor dan tidak sihat (dipetik dari blog Budakbandunglainci.com). Bukan itu sahaja, orang yang mempunyai usus kotor ini, lebih cendurung untuk mempunyai pelbagai penyakit penyakit ini, antaranya : 
  • sembelit
  • kulit wajah kusam
  • perut buncit
  • sakit pening kepala
  • mulut berbau
  • badan sentiasa lesu dan tidak bermaya
  • masalah penghadam yangs serius
Oleh demikian, tercetuslah idea untuk mencipta satu produk yang khusus dalam mencuci usus oleh salah seorang pengasas Absolute 25. Absolute 25 di keluarkan oleh Syarikat Nutririche Health and Beauty Sdn Bhd dan fokus utamanya adalah mengurangkan tanda-tanda penyakit usus kepada pengguna. Hal ini sendiri telah dialami oleh salah seorang pengasasnya dan dek kerana jemu dengan ubat hospital, maka terciptalah produk Absolute 25 ini hasil daripada penyelidikan makmal oleh pakar dietitian. 
Bahan-bahan didalam Absolute 25bahan utama adalah L-cycteine yang bertindak sebagai pembersih usus yang selamat. Iainya diperolehi dari[ada asid amino yang diambil daripada buah-huahan yang mempunyai khasiat yang tinggi. Usus yang kotor serta plus, lendir, dan kerak akan menghalang nutrisi daripada diserap dan digunakan oleh badan dengan baik. ini akan mengundang pelbagai penyakit kepada tubuh badan. Antara bahan lain adalah biji aprikot, ekstrack epal hijau, ekstrak manggis yang mampu membersihkan usus secara selamat. Apabila usus sudah bersih, maka ianya akan mula menyerap segala agen-agen SUPER ANTIOXIDA yang terdiri daripada Vit-C, esktrak buah delima, kranberry, tomato, biji anggur, astaxanthin, lutein, acesulfame-K dan apple stem cell serta PRIMIUM COLLAGEN bagi memperbaikki dan menambah baik tahap kesihatan kulit para wanita.

Cara pengambilam Absolute 25

Absolute 25 didatangkan khas dalam bentuk sachet. cara pengambilan pun sangat mudah, cuma perlu koyak dan letak di lidah. Kumum dan telan. Pengambilan kenalah pada belah pagi dan sebelum tidur pada waktu malam. Anda akan rasai kesedapan bubblegum yang enak dan wangi. Ambil air segelas selepas sejam mengambil Absolute 25 dan pastikan pengambilan air sebanyak 1.5 liter sehari bagi melancarkan perjalanan Absolute 25. 

Tindak Balas.

Anda mungkin akan berasa panas, batuk, selsema dan demam. Ini kerana ianya merupakan tindak balas badan terhadap Absolute 25. Dinasihatkan untuk mengambil air secukupnya.

Testimoni Pelanggan Absolute 25

Review Naomie

Numi sendiri telahpun mencuba produk ini dan hasilnya amat luar biasa. Namun, Numi sedikit risau dengan tindak balas awal pengambilan Absolute 25 kerana Numi selepas mengambilnya terus migrane, demam, batuk dan selsema. Apabila ditanya kepada pihak Nutririche, itu adalah tindak balas biasa untuk pembersihan usus dan dinasihatkan agar minum jumlah air yang banyak. So far, Numi rasa badan lebih bertenaga, perut sedikit turun, dan pembuangan seperti biasa, cuma dalam jumlah yang banyak . hehehe.

Berita baik !!!

Pihak Nutririche Health & Beauty Sdn Bhd pada tahun 2016 ini sedang mengadakan pertandingan Like, Share dan Comment. Seorang pemenang akan dipilih secara rawak dan pemenang bakal memenangi IPHONE 7 yang terbaru dijangkakan akan berada dipasaran Malaysia pada September 2016. Jadi cepat-cepat like, share dan komen di Facebook mereka. 

Dimana nak Beli ?


Pembelian boleh melalui Whatsapp / SMS di talian : 012 206 7007 / 017 240 0788.
Kunjungi Facebook utama mereka : Nutririche Malaysia dan Instgram Nutririchemalaysia.

Salam sayang 


post signature

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'Facebook Page Naomie Licouz
Subscribe