Jadual Waktu Sahur Dan Berbuka Puasa Selangor, Kuching Dan Pulau Penang

8:43 PTG

Bismillah

Assalamua'alaikum wbt semua..!

Ramadha dan nak dekat ni, tinggal berbelas hari je tau. Haaa! pasti Ramai yang tak sabarkan nak berpuasa. Numi pun sama. bagi rakan blogger dan PR company yang nak hajak Numi berbuka puasa tahun ni, Numi dengan berat hati kena tolak. Kerana tahun ni Numi akan berpuasa di Kuching. Tapi takpe, disini Numi tetap akan kongsikan Jadual Imsak dan Maghrib di bulan Puasa 2016/ Jadual waktu Sahur dan Berbuka Puasa nanti. 

Baiklah, Numi akan share jadual di daerah yang Numi akan berpuasa sahaja, tempat lain kena cari di website lainyer, ini adalah Jadual Waktu Sahur dan berbuka puasa di daerah Selangor, Pulau Penang dan Sarawak jadual Waktu Sahur dan berbuka puasa di Zon 8, Kuching, Bau, Lundu dan Sematan
jadi itulah dia Jadual waktu Sahur dan berbuka di Daerah Selangor dan Sarawak. Numi akan berpuasa pertama di Selangor, hari ke dua di Pulau Penang, ke-3 di Selangor, ke-4 dan seterusnya di Kuching Sarawak. Numi tak sure lagi, adakah Numi akan balik ke Selangor lagi sebelum raya, masih dalam perbincangan dengan husband. Tapi harapnya Numi boleh baliklah ke KL sebelum raya, Nak buat ritual SHOPPING RAYA with my only babe : +Ayue Idris . Siapa nak join ritual kami, boleh komen dekat bawah yer. Sebab kalau ingatkan balik, kami pergi dengan handbag sorang satu, balik dengan beg plastic 5 orang satu. hahaha. tau je spot2 baju kurungkan. hahahah. 


Okey guys, yang tak dapat tudung lagi, Numi akan bawak stock tudung ke Kuching Sarawak dan In Sya Allah akan bawak banyak lagi design khas untuk orang Sarawak.

kamek tauk tudung di Sarawak mahal2, nak pegi Malaya pun Mahal, jadi apa kata kamek jual direct dengan orang sarawak dengan Harga murah dan mampu milik. nakkah best! hehehe

itu je yang Numi nak share, lepasni Numi update tentang Koleksi pakaian daripada Rina Salleh Clothing pulak. 


Salam sayang, 


post signature

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'Facebook Page Naomie Licouz
Subscribe