Sikat Pelurus Rambut Magic | Melurus Rambut tanpa Pelurus Rambut Klasik

9:22 PG

Bismillah
Assalamua'alaikum semua!
Ada tak masalah dengan rambut kusut? lagi-lagi korang yang ada rambut panjang tu,memang nightmare sangat kalau lepas je bangun tidur, tengok rambut mengerbang macam nenek kebayan. 
Lepas tu, nak dapatkan rambut lurus di awal pagi memang sangat susah lah kan, Sekarang tidak lagi. Numi hendak memperkenalkan Sikat Pelurus Rambut atau Magic Comb yang mampu meluruskan rambut tanpa menggunakan Pelurus rambut klasik. Dengan adanya sikat pelurus rambut ini, anda kini mampu menjimatkan masa untuk meluruskan rambut dan tampil cantik dalam masa kurang dari 5 minit. WOOWW..
Baiklah, mari Numi kongsikan gamabr sebelum dan selepas menggunakan sikat pelurus rambut ni. Anda boleh lihat contoh di bawah ini yer. 

Kalau sebelumnya rambut nampak tidak terurus dan mengerbang, tetapi selepas menggunakan sikat pelurus rambut ini, anda mampu mencapai rambut lurus sekelip mata. Antara ciri-ciri sikat pelurus rambut ini yang menjadikan ia satu fenomena hebat adalah seperti berikut : 


Sikat ini mempunyai Kawalan Suhu untuk mengawal suhu sikat rambut, dan anda boleh melihat suhu yang di pilih di LCD Display. Sikat pelurus rambut ini menggunkan Ceramic Solution bagi meluruskan rambut bagi mengelakkan rambut daripada terbakar. 
 Selain itu, dia menggunakan pin berkepala dua. Jadi senang lah nak cucuk dekat mana-mana plug point.


Disini adalah contoh penggunaan sikat pelurus rambut.Anda boleh lihat betapa mudahnya penggunaan sikat tambut ini dan anda pun boleh dengan hanya membeli melalui Numi dengan harga yang sangat berpatutan.

 


Kenapa perlu ada Sikat Pelurus Rambut Magis ini? 

  • CARA PENGGUNAAN YANG MUDAH. 
  • KESAN YANG JELAS DAN NYATA
  • MELURUSKAN RAMBUT DALAM MASA 60 SAAT SAHAJA.JIMAT MASA DAN TENAGA
  • RAMBUT AKAN KELIHATAN KEMAS, BERSINAR DAN BERMAYA.
  • HARGA YANG MURAH! CUMA RM 59.90 SAHAJA

HARGA PROMOSI

Harga asal untuk Sikat Pelurus Rambut adalah RM250.00
Sekarang, anda boleh dapatkan dengan harga RM59.90.

Diskoun hebat untuk anda

Korang yang nak order, sila SMS/WHATSAPP  ke

010 9600 726010 9600 726010 9600 726


Atau order melalui FB : Naomie Licouz


post signature

You Might Also Like

2 Orang Positif

  1. nak tanya, kalau lelaki pakai boleh x? rambut lelaki x adelah panjng sgt like girls kan? so, boleh pakai?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi +Hakiem Heycarl,
      Kalau rambut panjang, boleh je pakai.. asalkan tak kena kulit kepala..

      Padam

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe