Makeup Convocation Murah | Price List Updated & Promotion

7:14 PTG

Bismillah
Assalamua'alaikum lads.
Yes! Convocation UiTM dihatiku semakin dekat. Oh! bukan semakin dekat, memang dah nak convo pun kan. Tahniah kepada semua graduasi dan termasuklah Numi. Tahniah kepada kami. 
Jadi untuk convocation ni mestilah nak cantik-cantik. naik atas pentas nanti.snap2 gambar. Itu tak penting sebenarnya, yang penting adalah photoshoot pre-convocation tu. Oleh itu, Numi kali ini nak update price list untuk MAKEUP CONVOCATION yang Numi sering kali buat untuk convocation UiTM.
Yes! semua nak nampak cantik. tapi ikutlah nasihat akak ni dik. Makeup ala kadar je masa convo naik atas pentas tu. jangan nak mengada pakai bulu mata palsu bagai. Panas dek oiiii.. akak dan merasa dah tu. Lepas tu makeup smudging tak tentu hala. ambik gambar mata nampak lebam dan hitam. Jadi untuk selamat, Hari convocation tu jangan pakai bulu mata palsu, eyeliner tebal. maskara tebal dan foundation tebal yang amat. makeup yang fresh look sudah..
Oh! Makeup Fresh look pun tak tahu? nak jugak khidmat MUA untuk convocation? OKEY, akak sedia membantu..

bagi yang nak Makeup Convocation MURAH UITM KALI KE 84 ini,

 Sila hubungi akak yer di talian : 010 9600 726 (Naomie)
 Sila hubungi akak yer di talian : 010 9600 726 (Naomie)
 Sila hubungi akak yer di talian : 010 9600 726 (Naomie)
via Whatsapp atau Call terus

Bila nak call ?

Seminggu / sebulan sebelum tarikh makeup tu..

HARGA PROMOSI

RM60.00 SAHAJA 

PALING MURAH DI SHAH ALAM. MUA lain akan cas RM100 okey.. PERCAYALAH

(cost transportation RM30, sebab akk bukak  untuk yg duduk di Shah Alam sahaja.
TOTAL : RM90.00

Murah gila okey. Dah akk jamin korang akan nampak cantik berseri-seri bak Bulan Mengambang nanti. hehe

Baiklah, akak dah meroyan.. Jadi apa2, sila Whatsapp akk yer adik2.
Tampil menawan semasa convocation dan Pre-convocation,
Salam sayang..
post signature

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe