TAWARAN INTERNET HARGA RENDAH HANYA DI SHOPBACK.MY

11:52 PG

Bismillah
Assalamua’alaikum semua!


Koran ape khabar? Numi harap semuanya dalam keadaan yang sihat sejahtera yer. Okey! Harini Numi nak share dengan korang satu website yang membolehan korang berjimat kalau nak  shopping online. Kebanyakkan semua wanita dekat luar sana lebih suka shopping online berbanding shopping offline. Sebabnya, orang sekarang dah semakin pandai untuk menguruskan kewangan dan tahu bagaimana hendak memberlanjakan wang untuk suatu yang berguna sahaja.

Okey! Korang pernah dengan mengenai SHOPBACK.MY? Kalau belum, mari Numi perkenalkan website ini kepada korang, satu website yang best (sebab sekarang ni Numi memang addicted nak shopping dekat sini) dan korang boleh dapatkan plan internet dengan harga murah! 


SHOPBACK.MY ini adalah satu online store dimana korang boleh berbelanja APE SAHAJA DARIPADA MANA-MANA WEBSITE ONLINE YANG LAIN DENGAN HARGA DISKAUN. Seronoknya bila dengar ada diskaun kan... jimat sikit...

Sebagai contoh: 


Numi sendiri hendak mencari Pakage Internet di rumah. Seperti yang sedia maklum, terdapat banyak pilihan pakej internet yang di sediakan oleh Telekom Malaysia, Maxis atau Celcom. Jadi untuk memudahkan kerja, Numi pergi layari TM.net (website TM)untuk melihat pakej yang di sediakan. Tetapi, di website TM itu sendiri tiada diskaun diberi untuk pakej internet.
Jadi, untuk mendapatkan diskaun / cashback untuk pakej internet, Numi pun layari SHOPBACK.MY. Dan ternyata terdapat diskaun / cashback untuk setiap pakej internet yang di sediakan.

Jadi, Numi pun dengan hati yang senang memilih pakej Streamyx 1mbps untuk pakej internet di rumah dengan harga RM110.00 + percuma internet 1 bulan (cashback sebanyak RM14.00)
Wah! Mana nak dapat ni kan. Kalau ikutkan dengan pakej internet di TM.NET , harga lebih mahal berbanding dengan SHOPBACK.MY.
Jadi untuk itu, Numi memang menyarankan korang untuk menjadi pengguna bijak dan menggunakan diskaun yang di sediakan…

Oh yer! Pakej internet TM tu bukan terhad untuk Streamyx BB pakej je tau, ada banyak lagi pakej yang di sediakan seperti Unifi, Unifi Advance Plan, dan Unifi Biz. Cashback yang korang boleh dapat sehingga RM150.00 tau! WOOOOWW!!


Bukan itu sahaja, terdapat plan Internet daripada Maxis jugak tau. Jadi untuk korang yang nak menggunakan internet berkelajuan tinggi, boleh lah menggunakan pakej internet daripada Maxis jugak. Tetapi, harga yang di tawarkan sedikit mahal berbanding dengan Streamyx dan Unifi tau.
Jadi, Numi amat menyarankan kepada semua pembaca untuk memilih dengan sebaiknya plan internet  yang sesuai dengan kegunaan anda dan gunakan diskaun yang di berikan daripada SHOPBACK.MY . (rugi kalau tak guna)

P/s: Selepas pembelian pakej internet, pas internet yang di beli hendaklah di gunakan dalam masa 30 hari sebelum tarikh tamat diskaun tau!Wakil daripada TM  atau Maxis akan menelefon anda untuk pengesahan dan process pemasangan internet di rumah anda.

Numi nak highlight dekat sini adalah :

1. Setiap pembelian pakej internet akan mendapat cashback sebanyak 12.5 %
2. Diskaun hanya tersedia di laman web Shopback.my
3. Setiap pembelian pakej internet hendak digunaka didalam jangka masa 30 hari sebelum diskaun tamat.

Antara pakej internet Telekom Malaysia yang di sediakan di SHOPBACK.MY :

·          1.      UNIFI ADVANCE PLAN 30MBPS + HYPPTV ANEKA/VARNAM (RM179/month + One Free Month + Cashback of RM22)

2.      UNIFI ADVANCE PLAN 30MBPS + HYPPTV RUBY (RM189/month + One Free Month + Cashback of RM24)

3.      UNIFI ADVANCE PLAN 30MBPS + HYPPTV JUMBO (RM209/month + One Free Month + Cashback of RM26)

4.      UNIFI ADVANCE PLAN 50MBPS + HYPPTV ANEKA/VARNAM (RM229/month + One Free Month + Cashback of RM29)

5.      UNIFI ADVANCE PLAN 50MBPS + HYPPTV RUBY (RM239/month + One Free Month + Cashback of RM30)

6.      UNIFI ADVANCE PLAN 50MBPS + HYPPTV JUMBO (RM259/month + One Free Month + Cashback of RM32)

7.      UNIFI BIZ ADVANCE PLAN 30MBPS DYNAMIC IP (RM259/month + One Free Month + Cashback of RM32)

8.      UNIFI BIZ ADVANCE PLAN 50MBPS DYNAMIC IP (RM309/month + One Free Month + Cashback of RM39)

9.      STREAMYX BLOCKBLUSTER DEAL (1MBPS) (RM 110/month + One Free Month + Cashback of RM 14)

10.  STREAMYX BLOCKBLUSTER DEAL (2MBPS) (RM 130/month + One Free Month + Cashback of RM 16)

11.  STREAMYX BLOCKBLUSTER DEAL (4MBPS) (RM 140/month + One Free Month + Cashback of RM 18)

12.  STREAMYX BLOCKBLUSTER DEAL (8MBPS)(RM 160/month + One Free Month + Cashback of RM 20)

13.  BUSINESS BROADBAND SOHO OIAB (1MBPS)  RM198/month + One Free Month + Cashback of RM99

14.  BUSINESS BROADBAND SOHO OIAB (2MBPS) RM258/month + One Free Month + Cashback of RM129

15.  BUSINESS BROADBAND SOHO OIAB (4MBPS) RM268/month + One Free Month + Cashback of RM134

16.  BUSINESS BROADBAND SOHO OIAB (8MBPS) RM 308/month + One Free Month + Cashback of RM154

MAXISPLAN

1.      BUSINESS FIBRE PACKAGE ( FIXED IP ) 4MBPS RM188/month + One Free Month + Cashback of RM24

2.      BUSINESS FIBRE PACKAGE ( FIXED IP ) 8MBPS RM 388/month + One Free Month + Cashback of RM49

3.      BUSINESS FIBRE PACKAGE ( FIXED IP ) 16MBPS RM688/month + One Free Month + Cashback of RM86

4.      BUSINESS FIBRE PACKAGE ( FIXED IP ) 32MBPS RM988/month + One Free Month + Cashback of RM124

5.      BUSINESS FIBRE PACKAGE ( DYNAMIC IP ) 4MBPS RM178/month + One Free Month + Cashback of RM22

6.      BUSINESS FIBRE PACKAGE ( DYNAMIC IP ) 8MBPS RM218/month + One Free Month + Cashback of RM27

7.      BUSINESS FIBRE PACKAGE ( DYNAMIC IP ) 16MBPS RM318/month + One Free Month + Cashback of RM40

8.      BUSINESS FIBRE PACKAGE ( DYNAMIC IP ) 32MBPS RM498/month + One Free Month + Cashback of RM62

9.      HOME PACKAGE 10MBPS RM148/month + One Free Month + Cashback of RM19

10.  HOME PACKAGE 20MBPS RM198/month + One Free Month + Cashback of RM25

11.  HOME PACKAGE 30MBPS RM248/month + One Free Month + Cashback of RM31


Dah pilih yang mana internet plan yang sesuai, proceed pulak dengan cara pembayaran. Tapi sebelum itu, korang kene SignUp dulu tau ke dalam Shopback.my ni. Ini bagi memudahkan segala urusan pembayaran kepada TM atau Maxis nanti. Cara untuk register amat mudah, Cuma isikan segala maklumat penting dan butir-butir alamat dam method pembayaran.

Selepas selesai register dan pilih plan internet, pihak Shopback akan telefon anda untuk pengesahan order. Dan akhir sekali, sesudah pembayaran untuk plan internet di buat, mereka akan datang kerumah (dalam 7 hari bekerja) untuk pemasangan telfon dan wifi di rumah.

Mudah dan ringkas! Semua nya berada di hujung jari sahaja. Tambahan, dengan cashback yang di berikan daripada Shopback.my, lagilah senyum memanjang bukan..?

Jadi apa tunggu lagi? Jom beli plan internet sekarang di SHOPBACK.MY. Korang boleh daftar di sini :WWW.SHOPBACK.MY

Untuk maklumat lanjut mengenai TELEKOM MALAYSIA atau MAXIS plan internet, sila klik di sini : 


post signature

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe