Last Call for GIVEAWAY Ephyra 2016 by Naomielicouz

3:15 PTG

Bismillah

Assalamua'alaikum semua. 

Harini merupakan hari terakhir untuk menyertai Giveaway Ephyra 2016 by Naomielicouz...!
Nak join GA? klik gambar diatas.. :) 

Yippie,, rasa tak sabar pulak nak memilih pemenang bertuah yang bakal memenangi collagen Ephyra dan Skin Bar soap Ephyra.. 2 product tau... Untung2 yang menang tu memang pengguna Ephyra, bertuah la korang kalau dapat product ini secara FREEEEE..

Kepada yang nak menyertai GA ini, inilah masa yang sesuai.. Tarikh terakhir adalah 25hb, jadi entry selepas 25hb tak kan di layan okey.. ;)

Jangan kata mak tak payung you all pulak.. Jadi, jom sertai GA ini sebelum terlambat. 

PS: Numi nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang menyertai. Numi akan pilih secara STRICT okey pemenang untuk GA ni. Entry yang penuh mengikut syarat-syarat sahaja akan di pilih sebagai pemenang. 

Terima kasih daun keladi.

Next time Numi buat GA lagi. 

Salam.. 
post signature

You Might Also Like

1 Orang Positif

  1. Moga2 ada rezeki. Skrng guna ephyra skin nano. Memang terbaik.

    BalasPadam

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe