[ANNOUNCEMENT] : Pemenang Giveaway Ephyra 2016 by Naomielicouz

2:44 PTG

Bismillah
Assalamua'alaikum semua! 

Hari ni, Numi dengan berbesar hatinya memilih pemenang untuk Giveaway Ephyra 2016 by Naomielicouz. weeehooo..!! 


Dari pagi tadi tau, Numi gigih meneliti satu-satu entries yang menyertai GA ini, dan Numi sudah pun mengambil keputusan untuk memilih DIA yang benar-benar layak untuk memenangi hadiah Ephyra collagen dan Skin Bar ni. heheh. 

siap pakai baju Ephyra lagi. heheeh. :) 
Numi pulak yang excited tau nak announced pemenang nya.. 
.
.
.
.
.
.
.
.
Pemenang bertuah !! 

Adik manis Hajar Shikin.. :)

Tahniah!!!. 

Untung dapat Ephyra collagen dan Skin Bar ni tau. Lepas ni boleh lah guna, sampai kulit jadi flawless kan.. heheh

Kepada yang lain, Numi ucapkan ribuan terima kasih kerana menyertai GA Numi kali ni.. Korang memang sporting lah.heheh

Tak pe, doakan Numi murah rezeki yer, supaya dapat lah buat lagi banyakk GA lepas ni. hehehe... 

Salam Sayang, 
 
post signature

You Might Also Like

5 Orang Positif

  1. tahniah hajar shikin..bertuah badan dapat try ephyra :)

    BalasPadam
  2. Tahniah kepada pemenang... anda bertuah!!!

    BalasPadam

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe