Takziah kepada Nodi sekeluarga, Tahniah kepada Adikku, serta Domain & Template Blog Baru!!!

5:09 PTG

Bismillah
Assalamua'alaikum semua!
Sekarang nUmi dah berada dekat Kuching. Syukur semalam dah selamat sampai di KCH. 
Numi balik ni pun hanya dalam 2 minggu, bagi memberi penghormatan terakhir kepada Arwah Pakcik aku, Yak Yahya yang baru je meninggal dunia 2 hari lepas akibat lemah jantung. Beliau meniggal semasa tidur. huhuh,
Numi doakan keluarga Nodi akan bertabah dengan kehilangan bapak mereka, dan semoga roh arwah sentiasa tenang. 
Amiin..

Berita baik yang numi nak share ialah adik Numi, Normah Dewi dah dapat kerja!! Syukur sangat-sangat.Hari ni merupakan hari pertama Normah bekerja dan akak harapkan normah sentiasa berjaya dunia akhirat. 
Teruskan hidup ye adik kesayanganku. Tahun baru, kerja baru, status pun baru. Awww!
Aku pulak? tahun 2016 ni, aku dah tekad untuk buat DOMAIN SENDIRI!. Yippie.. sekarang dah da nama domain baru untuk blog : www.naomielicouz.com
dan dengan itu,aku pun dengan gigihnya tukat template blog ini dengan template baru dari Sora Template. Thanks to Sora Template yang mempunya Template2 yang awesome!! 
Jadi kepada client2 numi dulu yang pernah menyewa tapak pengiklanan di blog numi selama tahun 2015, numi mohon maaf  kerana terpaksa 'REMOVE' iklan korang. Business is business. 
Aku dah mintak payment untuk kontrak sambungan tahun 2016, tapi no respond. Jadi dengan paksa relanya aku remove iklan korang ye.
Untuk company yang berminat untuk menyewa tapak pengiklanan di blog numi, boleh email numi di:
naomie.clumsy@gmail.com
 Tajuk: Sewa Sidebar untuk pengiklanan
Jadi, tahun baru ini numi harap semuanya akan berjalan dengan lancar hendaknya, dan sentiasa ingat yang rezeki ini datangnya dari Allah. Semoga kawan2 Numi mendoakan rezeki anak itu ada untuk tahun ni eh. Tak sabar pulak na mengandung. hehehehe
Itu saja kot untuk hari ni, nanti Numi cerita lagi. 
Love
post signature

You Might Also Like

3 Orang Positif

  1. Congrats on your new domain and template dear! Have a great year ahead

    Cheers
    Miriam
    www.miriammerrygoround.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Miriam.. I'm still experimenting on the templates thou.. heheh

      Padam
  2. yeay! domain baru...good job babe!

    BalasPadam

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe