Tiket Flight Air Asia RM0.51!

3:14 PTG

Bismillah

Assalamua'laikum. Kepada yang tengah nak cari tiket flight murah dan lagi berbaloi, mari-mari beli di Air Asia sekarang. tengah ada promosi di AirAsia website. mana lah tahu tahun depan korang nak terbang ke Penang atau Kuala Terengganu. 
Jom! Numi pun tengah nak usya tiket flight kt KK ni. hihi. Honeymoon delay..

Sila ke link ke bawah untuk ke website AirAsia.. TQ


[BREAKING] AirAsia's RM0.51 flight ticket promo confirm will drive Malaysians crazy!


You Might Also Like

3 Orang Positif

  1. Assalamualaikum Naomie! Wow! 51 sen?!!! Murah giler.. Mesti tengok nih.. Mana tau dapat pergi honeymoon naik flight tiket murah.. Hehe.. ^^,
    Btw, salam kenal dari saya... Jumpa blog ni dari blog stats nuffnang.. Done follow! ^^,
    Rosmiza Ali Official Blog™

    BalasPadam
  2. ada terbaca jg...tp x tau nk g mn hehehe

    BalasPadam

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe