Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !

3:01 PTG


Bismillah

Assalamua'laikum.

Numi ni seconf time Numi join segmen ni dan ini merupakan kali pertama menyertai segmen dari Blogger terkenal. Bro Ben Ashaari. mari kita mulakan...



Latar belakang: 
ok, meh sini nak cerita sikit, Numi ni berasal daripada Kuching Sarawak, anak sulung daripada 2 adik beradik dan seorang isteri kepada Benn.(sama nama tapi orangnya lain). Baru mendirikan rumah tangga pada June 2014. Masih belajar di UiTM Shah Alam semester 7 dalam jurusan Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia dan Proses.

Next, ceritakan kelebihan blog numi:
kelebihan yang ada di blog numi ni adalah numi akan menceritakan perihal aktiviti yang numi lakukan, mengupdate barang-barang yang belum terdapat di Kuching untuk menjadi panduan mereka dan bercerita tentang kisah hidup (pengalaman) berada di Tanah Malaya ni bersama suami tercinta. rakan-rakan banyak mengetahui aktiviti harian numi, apa yang numi lakukan dan apakan pertandingan@segmen yang boleh mereka menangi. 

Impian menjadi blogger:
Impian numi adalah untuk menjadi blogger terkenal. Dan melalui penulisan numi boleh menjana kewangan dan menjadikan blogging sebagai satu carrier yang berjaya. In Sya Allah 2 tahun lagi..!  
haaa, Numi dah ceritakan serba serbi tentang numi, kalau korang nak join, boleh click banner kat atas tu yer. 

Salam Sayang daripada Numi. 


You Might Also Like

10 Orang Positif

  1. Salam Kenal!

    Selamat Berblogging !!

    BalasPadam
  2. semoga tercapai impoian nya..:)

    BalasPadam
  3. Hai Nomi! Ingat saya lagi?
    Alieff SCLC prog SDSW last time. ;)

    Lama tak jumpa. Kahwin dah. Congrats! Hehe.
    Happy blogging ya! :D

    http://alieff-artwork.blogspot.com

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum, huda singgah blogwalking sini.Maaf lambat blog walking dekat blog korang semua ye. Oh ye, apa - apa pun thanks tau sebab share link dengan huda dalam group fb #kelabbloggerbenashaari.
    Huda dah senaraikan link blog awak semua dalam entry blog walking dekat blog huda. Jemput singgah dan blogwalking juga ye dekat blog blogger lain,hehe =D
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/08/blog-walking-di-blog-mereka.html

    BalasPadam
  5. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

    mselim3

    BalasPadam
  6. Hai, Ros singgah sini dari segmen yang sama. done follow #133
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam
  7. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam
  8. Haaaiiii!^^ Dayang datang bw dan terus folo sini no 142..! ^^ Jom ke blog dayangdeno? :)

    www.dayangdeno.com

    BalasPadam
  9. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe