Pencarian Sponser Untuk GiveAway Numi Yang pertama!

4:27 PTG

Bismillah

Assalamua’laikum..


Hai korang semua.  Baru tadi numi ada terbaca entry daripada Diana Rashid, tentang sponser yang nak cari GA utk di sponserkan. Numi memang nak buat GA untuk hari jadi numi yang bakal tiba tak lama lagi.

Oleh itu, marilah numi menyeru kapada semua syarikat2 , blogger2, peniaga2 tak kira kecik atau besar kalau ada niat untuk mensponser GA numi yang bakal numi buat tak lama lagi.

Antara faedah yang korang boleh dapat melalui sponser adalah,

1. Page view meningkat,
2. Like meningkat,
3. Orang kenal brand yang korang niagakan
5. Lebih dikenali. (famous)
4. Follower meningkat
5. Tabung korang pun meningkat

Dan ada banyak lagi lah! Jadi sesiapa yang sudi menjadi sponser GA numi ni, jom emailkan details korang kat numi yer.

Details Sponser

Nama:
Tel no:
Barang utk di sponser:

Barang-barang yang korang blh sponser: Anything. mengikut keikhlasan hati korang. dan si penerima pun akan rasa berbaloi menerimanya.


@ sms: "saya nak jadi sponser " kat no. tel :010-9600726

jangan lama-lama ok..  Tempoh pencarian sponser ni : 12/9/14 sehingga 22/9/2014


I’m waiting....


You Might Also Like

4 Orang Positif

  1. yuyu nak sponser jugak lah ..nanti lepas balik bercuti yuyu mesej numi :) #confirm balik

    BalasPadam
  2. Sy nak sponsored.email details kt sy ek.. shamiera_osment@yahoo.com

    BalasPadam

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe