Membeli sambil menderma di Islamic Relief

2:36 PTG

Bismillah

Assalamua’laikum..Korang nak tahu kan, hari tu numi ada update tentang numi beli barang di Islamic Relief. Haritu numi da cerita.

Percaya atau tidak, Numi Cuma membelanjakan RM25.00 untuk membeli item-item kat bawah ni.
 Nak tahu? Jom scrool kat bawah ni ok..

2 helai Shawl. RM10

Dompet Poccini

bahagian dalam 


Handbeg tangan mini

sehelai towel badan, (Baru)

Ok tak barang2 yang numi belikan tu? Murah kan, kita kat Islamic Relief, membeli sambil menderma. Semua hasil jualan barangan ini adalah untuk sumbangan kepada rakyat-rakyat di serata dunia yang memerlukan bantuan. Termasuk lah Palestin.. 

Jadi memang tak sia-sia kan numi beli. Numi dah aim beberapa lagi barangan yang bakal numi beli nanti. Tunggukan update nya keyh. :) 

Korang yang tinggal sekitar Bangi, boleh ke Islamic Relief di Seksyen 9 Bandar Baru Bangi untuk mendapatkan barang2 yang best dengan harga yang menarik!

Dan,,,

Kepada semua yang nak fly ke KL dengan menggunakan Air Asia, jom kita ke website dorang sekarang. tengah ada Promosi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Official Site : Air Asia 

Terima kasih kerana sudi membaca..
Assalamua'laikum

You Might Also Like

2 Orang Positif

  1. Murahnya..ni kalau beli kat kedai biasa mau lebih 50..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah, memang, kalau kat kedai biasa memang mau Rm50..

      Padam

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe