Last day of internship..

4:46 PTG

Bismillah

Assalamua'laikum..

Alhamdulillah, harini tamat sudah Internship numi selama dua bulan setengah. Pelbagai cabaran yang numi dan husband lalui sepanjang perjalanan kami ke Bangi. huuhuu. Numi sangat bersyukur kerana di kurniakan rezeki untuk berpraktikal di sini bersama-sama orang2 hebat seperti En. Sani (PM) kiteorang yang sporting walaupun kadang-kadang tegas jugak. Abang Fazuan, Abang Bad, Abang Aizat dan Abang Haziq yang banyak beri tunjuk ajar kat numi. Encik Mustaqim yang sesekali memberi info kepada numi. walaupun pada mulanya numi memang takut nak tengok dia. lagikan nak berdepan.

Dan tak lupa kak Yus yang jadi teman chat aku. huhu, hari ni dia tak de, susah nak say goodbye. tapi apa-apa pun numi ucapkan jutaan terima kasih kepada husband numi yang telah banyak bersusap payah bersama-sama numi, hantar dan ambik numi. Sifat sabarnya memang akan ku kenang. lepas ni dah tak de dah nak ke Bangi lagi. Kecuali nanti nak ambik barang numi yang tak sampai2 lagi kat ofis ni. :)

ok2, numi nak update lagi, mama tgh oncall..

You Might Also Like

1 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe