Jacob Simple Pleasure Photo Contest

1:06 PTG

Bismillah

Assalamua'laikum

Hai you alls.. Sekarang kan numi tengah rajin nak update pasal contest yang korang boleh join untuk menang plbagai hadiah. Mana lah tahu kan, korang ni bertuah.

So rini nak share pasal 'Jacob Simple Pleasure Photo Contest'.. memang tengah hot ini barang. siapa tak join memang rugi lah ni. heheh..

Numi pun termasuk antara orang yang join contest best ni keyh..

nak tahu gambar apa yang numi hantarkan?



Jeng jeng jenggggggggggg!!!!!!!!!!

gambar makan dengan cik Reen kita.. ok time ni memang sangat Pleasure. makan speghetti yang sedap disamping kawan-kawan yang tersayang.

dan jangan lupa untuk buat satu rangkap slogan dan hashtag kan #SimplePleasure
orite kawan-kawan.

Dah excited nak join tak? Jom ke Website : Jacob Malaysia untuk mengetahui cara-cara untuk memenangi hadiah yang best..

Selamat mencuba!



You Might Also Like

2 Orang Positif

  1. Balasan
    1. welcome Rai.. Jom Join.. mana tahu boleh menang coffee maker

      Padam

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe