Dapat Invitation Ticket menonton Primier The Boxtroll By Nuffnang,Yippie

4:07 PTG

Bismillah

Assalamua’laikum.. hai korang..

Jangan boring yer, hari ni numi ada banyak benda pulak nak share. Hehehe. Ni nak mengkhabarkan berita gembira yang tak terhingga ni.. NUMI DAPAT TICKET PREMIER SCEENING THE BOXTROLL!



Yeayyy....!!!!!!! tak sia-sia kan..  memang lah orang kata, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia nampak di mana??? Piker-pikir lah sendiri yer. Hehehe

Syukur, Thank to Nuffnang yang mengawardkan tiket tayangan The Boxtroll kepada Numi. Thankz to United International Pictures yang sudi bagi free tickets..

Dan kepada Nuffnanger yang dapat invitation tu jugak nanti, jumpa korang di TGV 1 Utama pada 10.9.2014 jam 9.30 malam ok.


Jumpa korang di sana. Jangan malu nak tegur numi yer nanti..

Dan nantikan review movie ini daripada numi nanti yer. Tak sabar dah numi nak g nonton wayang ni dengan hubby..

Bye. Assalamua'laikum

You Might Also Like

1 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe