Cinta antara 2 Bangsa

11:30 PG

Bismillah

Assalamua’laikum

Hai you oll’s. Pagi yang cukup indah ini, numi nak bercerita sikit tentang cinta antara 2 bangsa. Sebagai contoh, Melayu &India, Cina & India, Melayu & Cina, Melayu & Iban, Cina & Mat Salleh dan banyak lagi lah.

Kalau bercakap tentang cinta kan, memang cinta itu buta dan manusia pun boleh di butakn dengan cinta. Apa yang kita buat masa bercinta dan dengan siapa kita bercinta pun kita dah tak peduli. Semua gara-gara cinta.

Meh numi nak bercerita sebuah percintaan antara Gadis dan Bujang. Mereka mula bercinta semenjak di bangku sekolah, itu pun selepas masing-masing bertentang mata. Baling-balik pemadam.Cheewah! ada sparkling gituew..

Gadis seorang yang sangat comel dan manakala Bujang seorang lelaki melayu biasa. Tak hensem tak lah hodoh Dorang ni memang sweet you know.Nak tahu dorang sweet ke tak, Jom tonton vidoe percintaan dorang..Korang pasti suke punya lah. Klik dekat gambar di bawah untuk menonton video mereka.


 Dah tengok?? Memang kalau ada lelaki buat numi macam ni pun numi suke. hehehe.. 

Dah tengok bertapa  kita orang Malaysia boleh bercinta dengan berbilang kaum, Kata 1 Malaysia. jadi apa lah salahnya kita bercinta dengan Bangsa lain. betol tak?

Jadi sebelum numi nenyudahkan  cerita cinta pagi ni, numi nak promote sikit ni. Kepada yang selalu naik Air Asia, untuk pergi balik atau merancang nak Honeymoon kan. Sekarang AirAsia ada buat pormosi.. 

Tunggu apa lagi, Jom kita ke website Air Asia untuk lihat promosi yang ada. 

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe