Review Product

4:13 PTG

Bismillah

Assalamua’laikum..

Hai perniaga-perniaga online, ramai yang dah tanye bagaimana nak 
mengiklan kan produk di blog numi ni..

Numi nak memperkenalkan plan untuk memajukan jualan korang di blog. 
Iaitu dengan review product!

Ramai dah yang tahu tentang review product ini, telah membuktikan jualan 
terus meningkat tinggi selepas produk di review.

Oleh itu, sekarang jangan malu dan segan untuk menghubungi numi, 
agar numi boleh review dan promote produk korang. Okey..

Cas  untuk mereview adalah tertakluk dengan jenis produk 
dan masa banner produk itu menempek di blog numi.
*jangan takut, numi tak kan cas mahal untuk produk review.

Boleh Hubungi Numi terus: 010-9600726

Selamat berniaga. Semoga Success selalu..
Assalamua’laikum

You Might Also Like

6 Orang Positif

  1. Kamek stop sitok kak^^, hehe~done follow kitak tek^^,

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok fiona. akk dh follow ktk juak.. :) slmt smbg bljr.. Tahniah ok..

      Padam
  2. KBBA Sarawak eh ?...salam kenal naomie.

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam perkenalan. :) haah. dh lama dah join that club. just x berapa nak menyerlah..

      Padam

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe