Raya 2014, Dare to Glow?

5:09 PTG

Bismillah,
Assalamua'laikum....
Sudah berlalu pun 1 syawal, dan tidak lah terlewat untuk Numi ucapkan selamat hari raya dan maaf zahir batin kepada semua yang pernah numi sakiti dahulu. Semoga haro raya ini kita peroleh kebahagiaan hakiki. Amiiinn...
Raya ni walaupun berjauhan dengan hubby tercinta, tapi kami tetap berasa dekat. Heheh, almaklumlah pengantin baru.. rindu pada keluarga sudahpun terubat, syukur..Raya tetap raya, tapi kesihatan kena jaga. Kecantikkan kena jaga jugak. Nanti tak pasalw,msluarnjean ketat kan.. muka berkedut. Akibat makan makanan berlemak time2 raya ni... therefore, kalian kenalah selalu menjaga kulit dan kesihatan tubuh badan untuk sentiasa kekal nmuda dan cantik...Set rawatan kulit Wonderglow amatlah sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah kulit berjerawat dan jeragat yang terus. Lebih2 lagi yang mempunyai minyak melekit2 di wajah dan pimple besar2 di musim perayaan ini...
Tidak terlewat untuk wanita di luar sana untuk memiliki kulit wajah yang cantik berseri. sila ke page ini untuk mengetahui semua produk Wonderglow yang sesuai untuk jenis kulit and a.. jangan malu dan segan untuk menghubungi saya untuk mendapatkan produk kecantikan wonderglow..
Dare to Glow untill this end of syawal? I do....
Sila huhungi 0129966786 call, sms or whassapp.. untuk mengetahui Set wonderglow.
Raya 2014

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe