Pose masa Mengandung

12:34 PTG

Bismillah
Assalamua'laikum...

tadi, numi scrol2 fb, dan tertarik dengan satu gambar yang telah di poskan oleh my Cousin kak pyza. nak tahu gambar yang dia post tu? meh... nak share lah satu..

ini adalah gambar ibu mengandung yang betul tau.. heheh, tak tipu..sekarang ada sorang my cousin ynag tengah pregnant, dan kemungkinan akan deliver by next year. hehe.. so, ini adalah idea untuk tangkap gambar perubahan perut ibu. pada minggu ke 16 dah mula naik kan. so comel~!!
 numi suka gambar yang kat atas ni, gambar perut aje~ hehehe.. da acam2 jenis baju ada. so, Hubbyku, nanti kita shot macam ni jugak yer.. kalau ada rezeki.. In Sya Allah.. 
suke sangattttttt~~~~~~~~!!!!!! 

jangan lupa klik link kat sebelah untuk bagi sedekah.. terima kasih..

Assalamua'laikum

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe