Pertandingan Groupfie bersama Huawei.. Jom sertai..

12:23 PTG

Bismillah

Assalamua’laikum...

Harini numi nak invite rakan-rakan pembaca untuk menyertai pertandingan Groupfie photo daripada Huawei. Siapa tak kenal Huawei? Heheh, dulu masa zaman sekolah menengah numi dan adik selalu berebutkan modem Huawei ni, sebab kelebihan nya dia sangat laju..! kalau nak serve internet memang guna huawei modem daripada celcom broadband. Itu dulu~ sekarang mana lagi ada orang guna modem,sekarang dah canggih guna wifi.


Ok stop! Meh numi nak cerita pasal pertandingan groupfie ni, senang saja nak sertai pertandingan ini dan hadiah yang ditawarkan memang syok~!!!!!!!
meh kita tengok hadiah yang di tawarkan


Syok tak?! dapat RM10 000.. 
wah! kalau dapat tu memang best lah, dapat jugak pegi honeymoon dengan hubby kan.. 
untuk menyertai nya senang sahaja.. 

  1. Like page fb Huawei :Huawei Device MY
  2. tangkap gambar selfie korang.. ramai-ramai atau seorang pun tak pe.
  3. Lengkapkan slogan dengan besertakan ayat : Panorama Selfie dan #GroupfiewithP7
  4. Dan lengkapkan online form di vmal
mudah bukan.. ? numi dah pun menyertai pertandingan ini, dengan gambar selfie bersama keluarga tercinta.. heheh.. harap2 boleh menang. In Sya Allah.. 

jap, nak show off sikit gambar kami tu.. 

muka happy lepas makan banyak masa open house..  raya 2014
Jadi mari ramai-ramai mencuba nasib.. Selamat mencuba~
Assalamua'laikum


You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe