Movie: The Boxtrolls. Nuffnanggersss jemput baca

2:55 PTG

Bismillah

Assalamua’laikum readers..

Harini numi nak share sikit tentang movie The Boxtroll..
Wahhh! Semua macam dah excited kan nak tahu cerita ini mengenai apa..meh numi nak cerita sikit.



TheBoxtroll ini adalah makhluk lain (selain daripada manusia) yang tinggal di bawah kampong 
 Cheesedridge. Penduduk kampong Cheeshbridge ni suka sangat dengan kekayaan, pentingkan taraf hidup dan popular dengan cheese!!!
Ok siapa suka cheese? Sila angkat tangan!!!!!!

Numi pun suka....!! heheh

So sambung cerita k, The Boxtroll ni memang akan naik ke permukaan kampong pada waktu malam untuk mencari sisa-sisa buangan penduduk kampong tu untuk mereka bawak balik di bawah tanah.



 Pakaian boxtroll ni lah yang best, dorang recycle balik kotak2 terbuang tu untuk jadi baju dorang. Hahah, lucu kan. Tapi dorang ni comell bangat !!!!!!

Yang baik nya Boxtroll ni, doran ada membesarkan seorang budak kecik , EGG. Mesti korang dah musukilkan. Kenapa boleh ada seorang manusia duduk dengan Boxtroll ni....



Nak tahu kisah selanjutnya, Jom ke pawagam terdekat untuk menonton The Boxtroll pada bulan September depan!!!!

Dan kepada Nuffnagersss, korang boleh join contest untuk menangi tiket percuma menonton The Boxtroll daripada Nuffnang. Terima kasih Nuffnang, Numi harap numi terpilih menjadi penonton The Boxtroll next week.. hihi..

Cara yang mudah untuk memenangi tiket The Boxtroll, Cuma perlu jawab soalan daripada Nuffnang.

Soalan:
“Should you have an addball troll as a friend, what would you name him/her? Why?”

Senang bukan?

Dan jangan lupa untuk comment dan tinggalkan blog link korang.


Orite.. itu jer numi nak update sal entry kali ni.  

Assalamua'laikum

Sumber gambar daripada :Screenrant.comThemarysue.com

You Might Also Like

4 Orang Positif

  1. kak.. kmk tag kitak dekat segmen tok.. join juhh :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-bersama-redbellas.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok, esok akk join, ptg tok dah nak balit dah.. heheh..

      Padam
  2. hehe hana follow back. thnx kakak :)

    #suka warna biru jugak? huhu :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheh,tak pun . tapi bila tgk asha punya blog jadi cantik lak warna biru ni. hihi

      Padam

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe