Jenis-jenis orang yang memerlukan Ovispa. Adakah anda salah seorang?

5:41 PTG

Bismillah
Assalamua'laikum..

Harini numi nak share tentang jenis-jenis orang yang perlukan Ovispa untuk menurunkan berat badan. mari numi senaraikan:1) Makan adalah kehidupan anda!Gemar makan tak kira lah apa pun makanannya . asyik nak teringin aje, tak fikir pun tentang kalori makanan yang tinggi di dalam badan. setiap hari akan makan lewat malam dengan kuantiti yang banyak sambil duduk depan TV. (suamiku selalu macam tu). 
lepas makan malam, mulalah mengantuk dan terus tidur. haaaa, lagi satu, McD, KFC, Nasi Ayam, Ayam Penyet, Pizza Hut mesti menjadi kewajipan setiap minggu, tak kan miss!

Sukakan manisan seperti aiskrim, gula-gula, air milo peka, coca cola dan pelbagia lagi. dan tidur selepas perut kenyang. memeng sesuatu yang Heaven.. 

2) Badan selepas bersalin!


Melahirkan anak pertama dan dalam berpantang, mak asyik bagi makan makanan yang panas dan berminyak, tak de masa nak jaga penampilan dan size badan. lemak tepu banyak dan muka nampak tak berseri.

3) Ratu fesyen!


Selalu Selfie dan inginkan bentuk badanyang menawan untuk tampil cantik dan konfiden dihadanpan orang dan kamera. 

4) Pertengahan umur!


Makcik2 dan pakcik2 yang sedang meningkat usia, semuanya menjadi kendur dan gempal. lemak tepu berlebihan dan kulit nampak tidak sekata akibat kandungan toksid yang banyak.

5) Duduk dalam jangka yang lama!Sesuai untuk golongan profesional yang bekerja keras seperti akauntan kewangan , perancang pengiklanan , pereka grafik, dan kakitangan pentadbiran yang menghabiskan satu pertiga daripada hari mereka duduk ketika bekerja. Kekurangan pergerakkan pasti salah satu punca obesiti.

Jadi jika anda merupakan orang dalam golongan tersebut, tak salah jika anda mencuba Ovispa. Ia baik untuk membuang semua toksid dalam badan dan menurunkan berat badan dengan hanya merendam kan kaki selama 30 minit. terdapat 5 langkah untuk tampil kurus dengan Ovispa.

Berjaya langsing hanya dalam 5 Langkah:

Langkah 1 : Penyerapan haba

Luangkan masa 30 minit untuk kehangatan 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' setiap malam sebelum tidur. Dengan suhu air yang mencukupi , haba telah diselitkan dengan campuran rahsia kami dalam 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI'. Ia mengaktifkan dan memindahan haba serta tenaga ke dalam sel-sel badan , khususnya ke arah pengumpulan lemak melalui arah zon refleks kaki dalam badan.

Langkah ke 2: Transdermal

Bahan-bahan aktif dalam 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' menghasilkan haba tambahan untuk dipindahkan melalui liang roma pada bahagian kaki dan tapak kaki sebagai persediaan untuk langkah seterusnya.

Langkah 3: Pembakaran Lemak

Bahan-bahan utama yang mencukupi dalam 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' ( Nuciferine dan Kafein Silane C)  akan memindahkan haba dan tenaga untuk mengaktifkan sel-sel badan untuk membakar lemak. Dalam keadaan ini lemak degil dalam badan akan dipecahkan kepada asid lemak bebas, juga akan memberi kemudahan untuk  membakar lemak dengan lebih teliti serta memberi pengalaman untuk menguruskan badan yang lebih berkesan.

Langkah 4: Membuang dan menyimpan

Dengan metabolisma yang meningkat semua cecair lemak dan toksin akan keluar dari badan maka pemulihan tisu rosak dan kolagen akan bermula. Ikan Protein Laut Dalam dan ekstrak Centella asiatica disediakn bagi membantu untuk memulihkan badan dengan serat elastik dan tisu kolagen untuk hasil pemutihan yang berpanjangan.

Langkah 5: Hasil kulit yang sempurna

'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' juga digabungkan untuk kesan pemutihan kulit yang komprehensif  melalui bahan campuran seperti (asid L- askorbik , derivatif Vitamin C , ekstrak Licorice, Ekstrak Mulberry, Arbutin dan tumbuhan yang asasnya merupakan agen pemutihan kulit) berfungsi  untuk menghasilkan tenaga haba dari titik tengah ke kaki yang akan memberi kesan kulit yang lebih cerah dan lebih jelas.

Promosi !!!!!!!!!!!

Harga :1 kotak :RM100.00 (harga asal)

Promotion:

2 kotak: RM 170.00 (JIMAT RM30.00)
3 kotak: RM 250.00 (JIMAT RM50)

Pembelian adalah menggunakan kaedah pos. Jadi pastikan anda bank in dahulu dan process penghantaran akan di jalankan secepat yang mungkin.

Sila hubungi Benn 012-9966786 Whasapp/sms
Nurmi 010-9600726 call/sms/ whasapp during working hour
Jika berminat.. :)

Selamat mencuba..

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'Facebook Page Naomie Licouz
Subscribe