GIVEAWAY: JUBAH DRESS CANTIK BY ARIESCAPE SHOPPE

3:21 PTG

Bismillah

Assalamua'laikum...

Jom join giveaway Ariesbluefan, Dia berbaik hati nak bagi dress freeee... yippieee.. sukenyaaa...!!!! macam tak leh control dah. itu pun kalau terpilihlah untuk memenangi giveaway ni.. 

Click Banner kat bawah untuk join~



Mengapa anda rasa layak menang dress dari Ariescape Shoppe?

Numi memang suka pakai dress, tapi koleksi dress numi numi ada boleh di hitung dengan jari jer. Jadi apa salahnya penganjur hadiahkan dress cantik ni sempena untuk wedding numi yang lepas. hikhik.. yerr daakk? ehheh. Dress memang sesuai di pakai di mana-mana function, kecuali bersukan lah kan. Tambahan pula, dress daripada Ariescape Shoppe memang cantik-cantik belaka. 

syoknyee laa kalau dapat dress tu.. TQ penganjur kerana sponser dress. Nanti kalau ada rezeki sponser lagi, numi berkobar-kobar nak join ni.. 

Korang tu, tunggu apa lagi, jom sertai GA ini.. 





You Might Also Like

4 Orang Positif

  1. hai.. gud luck..
    singgah dr GA yg sama :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/giveaway-jubah-dress-cantik-by.html

    BalasPadam
  2. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Meyambut Hari Kemerdekaan , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/mega-giveaway-anak-merdeka-malaysia.html(16/9)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/giveaway-jubah-dress-cantik-by.html (30sept)

    BalasPadam
  3. Salam perkenalan.. :)

    hai.. saya dari segmen yang sama.. :) good luck sis!

    http://qaseh-delima.blogspot.com

    BalasPadam
  4. Salam perkenalan dari saya... terima kasih kerana menyertai Giveaway by Ariescape Shoppe. PM page untuk claim hadiah sagu hati ye... =)

    done follow your blog... =)

    BalasPadam

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe