Belajar Buat Karangan Tidak Rasmi

6:06 PTG

Bismillah

Assalamua’laikum
Dah lama kan tak menulis surat tidak rasmi kat kawan-kawan atau kat sesiapa pun lah. Dulu kalau masa sekolah, surat tu lah yang kita tulis untuk bagi alas an kenapa kita tak datang sekolah.

Numi punya lah takut kalau bab menulis dulu, takut kalau cikgu fikir kita tipu dia ke, kalau grammar salah ke, format salah ker. Terus dia tak terima lansung surat kita.

Jadi sekarang numi nak tulis balik surat tak rasmi ni,tapi untuk kali ini special sikit. Ini adalah surat tak rasmi kepada Perdana Menteri kita. Haa, jangan main-main ok.

Ingat tak dulu numi pernah cerita pasal pertandingan Karangan Untuk PM tu, haa, ni numi tengah nak buat lah ni. Adoi... bila dah last minit baru nak tulis kan. Takut lah hujung minggu ni due date dia. Jadi apa-apa pun esok dah kena post dah.
 
stress menaip! huh.. ignore the muncong .. lollss


Baru je numi nak belajar balik buat surat tak rasmi.heheh. al maklumlah, dah lupa dah. Ok! Senang rupanya. Heheh. Jadi apa tunggu lagi, marilah kira menulis ye.

Sekian,

Eh lupa, numi baru lepas shopping dekat Islamic Relief tadi. Nak tahu numi beli apa? Stay tuneee.....

Assalamua’laikum..

You Might Also Like

4 Orang Positif

  1. salam numi..tq sebab sudi berkunjung ke blog akk www.mahligaivitamin.com buat karangan???..huhu akk pun dah lupa formatnya mcm mana...maklumlah dah bertahun2 tinggalkan alam persekolahan.hehe

    BalasPadam
  2. hai. done follow sini. from kelabbloggerbenashaari :)

    BalasPadam
  3. Salam, jemput join GA di bawah. Seriously hadiah dia semua superb2. Memang rugi kalau tak join.

    http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.com/2014/08/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    BalasPadam

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe