WonderGlow Dare to Glow

4:40 PTG

Bismillah
Assalamua'laikum..
pagi raya ni kan, semua orang nak tampil cantik dengan kulit yang menawan.. betol tak.. so, apa produk yang boleh kalian gunakan untuk tampil cantik di pagi raya.. meh numi nak kenalkan dengan produk WonderGlow.
kalau sesiapa yang selalu tengok tv tu masa tengah rehat2 kan, memang akan nampak iklan WonderGlow kat tv3. dalam produk ini terdapat pelbagai produk yang di tawarkan untuk pelbagai jenis kulit.
so, mari numi nak kenalkan beberapa product yang terlaris dalam rangkaian WonderGlow.


WonderGlow Gold, Silver dan Platinum. memnag menjadi sambutan ramai.

Produk

1. Wonder Glow (Silver Series) RM99.00

Menghilangkan pigmentasi yang tebal.
Menghapuskan jerawat dengan berkesan
Mengecilkan pori - pori wajah
Menghaluskan kulit secara semulajadi
Anti Penuaan dan Awet muda yang ungul
Mengandungi kombinasi hebat 'glutathione vitamin C infusions' dan collagen agar kulit sihat bercahaya dan bersinar.

 2.Wonder Glow (Gold Series) RM 120.00


25++ SPF iaitu mengawal cahaya matahari yang sangat terik sebanyak 25 kali ganda, sesuai untuk mereka yang saring terdedah kepada cahaya matahari selama 4 - 5 jam.
Mencerahkan dan menyerikan wajah.
Menghilangkan pigmentasi yang tebal.
Menghapuskan jerawat dengan berkesan
Mengecilkan pori - pori wajah
Menghaluskan kulit secara semulajadi
Anti Penuaan dan Awet muda yang ungul
Mengandungi kombinasi hebat 'glutathione vitamin C infusions' dan collagen agar kulit sihat bercahaya dan bersinar.


3. Wonder Glow (Diamond Series) RM 130.00


45++ SPF - Iaitu mengawal cahaya matahari yang sangat terik sebanyak 45 kali ganda, sesuai untuk mereka yang saring terdedah kepada cahaya matahari selama 5 - 6jam.
Mencerahkan dan menyerikan wajah.
Menghilangkan pigmentasi yang tebal.
Menghapuskan jerawat dengan berkesan
Mengecilkan pori - pori wajah
Menghaluskan kulit secara semulajadi
Anti Penuaan dan Awet muda yang ungul
Mengandungi kombinasi hebat 'glutathione vitamin C infusions' dan collagen agar kulit sihat bercahaya dan bersinar.

4. D-tox Whitening Cream RM65

3x kesan peneutralan kulit wajah yang bermasalah
3x resapan vitamin C
3x kuasa lembapan kulit
Mencerahkan kulit secara semulajadi
Menghapuskan kesan miyak pada permukaan kulit
Merawat semula sel - sel kulit mati
Memulihkan kesan alahan pada kulit yang sensitif
Memperbaiki tona kulit yang tidak sekata
Melindungi kulit dari iritasi

5. WG Gel Pump Cleanser RM50

       Gel pembersih muka yang mempunyai Vitamin C & Collagen
Mencerahkan dan menyerikan wajah
2x kesan pencerahan dan vitamin 
5x kesan pencerahan dan vitamin C.

6. Super Gold Serum  RM 65

Membersih, memutih dan menyihatkan kulit.
Meratakan tona kulit yang tidak sekata.Kunci utama yang membantu dalam proses pembentukan kulit wajah yang sihat, cerah, dan bercahaya, bahkan lebih muda.*Digunakan sebelum memakai krim malam atau krim siang.

 Mengandungi vitamin C, E dan Collagen.

Jadi apa tunggu lagi? nak order boleh hubungi  Benn Sayer (my Husband)
kawasan sekitar, Shah Alam, Kota Damansara, Damansara Damai akan COD. (cash on Delivery)
untuk di luar kawasan, penghantaran akan dilakukan melalui pos laju. 
jadi apa tunggu lagi, hubungi segera no telefon di bawah, dan dapatkan kecantikan anda lagi.



Anda boleh hubungi 012-9966 786 Whatapp &wechat.


You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe