Inspirasi baju raya daripada FashionValet

12:38 PTG

Bismillah
Assalamua'laikum

raya tinggal seminggu lagi. Yahoooooooo... raya tahun ni kena balik kuching. in Sya Allah sampai kuching hari ahad petang ni. sempat lah jugak nak berpuasa di rumah sendiri. heheh. harap2 adik ku pun turut ada. :)

so persiapan raya untuk tahun ni macam mana? semua dah selesai, baju kurung, tudung, barang makeup, kasut, hand beg dan semua nya lah, mesti dah kan, kalau belom tu, masih belum terlambt lagi untuk you alls buat pilihan.

tema raya untuk tahun ni, kebanyakkan nya nak pilih warna hitam dan putih, atau off white. macam koleksi baju raya daripada Fashionvalet yang menawarkan rangkaian baju raya bertemakan hitam putih. memang sangat elegant dan cantik. untuk penggemar black and white boleh lah try usya baju2 dari mereka. raya pun dah nak dekat ni kan, hehehe.. tapi untuk buat baju ala2 fashionvalet pun boleh. ambik inspirasi daripada rekaan merekan kan..





jadi apa pandangan korang? cantik kan.... dia simple je rekaan dia, sebab kita tak nak baju yang terlalu berumbai2 untuk raya, macam raya tahun lepas.. so, tahun ni numi pun ada jugak menempah sepasang baju kain songket yang, yang numi olah menjadi sepasang baju opah moden. 
warna black and the shawl will be white. tak sabar dah den nak raya ni~ walaupun raya kali ni berjauhan dengan husband sekejap. tapi tak pe. nanti kami boleh beraya di KL. 

yang mana duduk KL dan ada buat rumah terbuka tu, jemput2 lah numi yer. In Sya Allah akan ku jejak ke rumah kalian nanti. ok:) Salam Ramadhan..

You Might Also Like

2 Orang Positif

  1. wahhh! black and whitee.... xsabar rse nk rye knnn

    BalasPadam
  2. memang tak sabar pun, nak balik kampung... nak jumpa family semua. makan rendang, kari dan etc..

    BalasPadam

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe