Inai ku.. :)

6:07 PTG







Bismillah,
Assalamua'laikum. cantik kan inai ku.. thank you kepada kawa kesayanganku, Siti Aisyah Madini yang beri hadiah inai tangan sera kaki yang sangat cantik. kalau kawan2 nak khidmat inai perkahwinan daripadanya, boleh ke fb nya:Siti Aisyah Madini. cakap korang dapat melalui blog naomie, ok~.. orang sekitar kuching je boleh dapat khidmat ini ok..
yang snap banyak kali untuk pasang kasut tu memang susah ok.. numi nak tunduk susah, tapi kena tunduk, eksen... konon2 tangan sampai ke kaki. sebenarnya masa tu dah nak semput dah. huhuhuhu.. sabor ja lah..


ini antara gambar pada malam berinai. heheh, sempat lagi nak main phone nya kan.. ok.. design inai, korang boleh request dekat dia, or korang ada design sendiri yang cantik, boleh bagi dekat dia... 
dan ini adalah design yang numi nak untuk my wedding, cantik kan.. ~!! awwww!..
dia ada banyak lagi design yang cantik2.. so, korang boleh pilih jer..

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe