Ganti puasa kalian sebelum terlambat.. !

10:41 PTG

Bismillah
Assalamua'laikum..
Memandangkan Ramadhan ni hampir tiba, dah nak dekat sangat dah sekarang ni kan, esok lusa dah nak puasa dah. jadi, marilah kita bersama-sama cepat menggantikan puasa yang telah di tinggalkan. itu ingatan untuk diri ku, memandangkan sehari je lagi tinggal nak ganti puasa. huhuhu..
esok lah yer, kita puasa. itu janji untuk diri sendiri.
so, musim exam kami di UiTM telah pun tiba. harini first paper kami, dan yang boleh aku katakan mengenai paper harini memang "THE KILLER!" sedangkan budak paling genius dalam kelas kami pun geleng kepala nak jawab, apatah lagi kami yang biasa ni. huhuhu,
dan yang best nya, esok nya pun kami punya paper. Syukur lah yang paper esok tak de lah sesusah paper harini. tapi still jugak kena study. numi pun study yer. barusan study lah ni, jap lagi nak hafal jenis2 graph dan formula2 yang nak diguna pakai dalam final esok. harap lah semuanya aku dan kawan2 dapat jawab.
numi doakan yang terbaik untuk rakan2 sekalian. semoga di lancarkan penulisan dan di kurniakan ilham untuk menjawab semua soalan yang ada.
ok, numi dah ngantuk ni.. nak tidur kejap. dan bersahur..~!
Assalamua'laikum..

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe