Tak Sabar OI!

10:18 PTG

Bismillah
Assalamua'laikum...
i'm so excited to come back to SA... yahoooo~! hahahhaha. macam nak lompat tinggi2 sampai ke langit.. lepas tu turun balik ke Bumi untuk hadapi realiti nya. realiti sekarang dekat tanah semenanjung di landa kemarau selepas banjir je kan.. Subhanallah,, dekat Kuching sekarang, Alhamdulillah tak de lagi kemarau panjang. hampir setiap hari hujan.. sejuk je malam2 terakhir aku kat Kuching ni. nak demam pun ada..
ooh! tak sabar ni...............!!!!!!!!!..
k lah. just nak inform u all yang Uitm student portal memang tak dapat masuk.. nak daftar course pun susah.. huh! sabar je la..
k lah,, bye, assalam..

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe