Pekena Ayam Panggan Wong Solo..

5:34 PTG

bismillah
Assalamua'laikum.. dua hari dah makan dan tidur aje. memang gemuk lah kan nampak nya balik Kuching ni. heheh. jangan numi, ko ada baju untuk fitting nanti. kang tak pasal2 tak muat.. hehe.. takpe2.. sempena hari cuti Thaipusam harini, kami serumah pun sama turut meramaikan lagi crowd di kedai Wong Solo.. bukan batu Cave yer. eheheheheh..
makan je kerja nya kan.. mentang2 nak balik dah kat kuching. so kita merasa dulu puas2 makanan kat Malaya ni sampai muak termuntah semua, then balik Kuching tak de nak rinduew rinduew dah.. hehehe.. ingga~
as usual aku, reen, kak ifa dan wara lah.. jap2.. nak share sikit pic kami yang omel lotey ni~

we are eating ayam panggeeee.. kan.. 
nak balik dah~ nampak muka happy yang kenyang kan.. 
usai makan, part yang sedih pulak tiba. ini masa perpisahan kami dengan wara. dia bakal pindah kat Seremban.. huhuhu. baru nak rapat kan, before ni jarang jugak nak bersosial, tapi di sebabkan adik wara ni selalu tak da kat rumah, nak jumpa dia pun jarang.. masing2 busy dengan kelas dan commitment kan.. masa last2 sem ni baru ada masa sikit.
so, bagi menambahkan silaturrahim antara housemate, kami ke Giant untuk shopping barang dapur sikit. tinggal 4 hari lagi untuk balik kampung. so, dorang decide untuk masak besar hari ahad ni. tak larat dah nak makan luar jer.. so, kami pun menapak ke Giant untuk beli sikit2 barang dapur. rasa macam dulu2 dah. masa dengan mak masih ada dulu..
ok done merepek petang2 ni. aku ada benda nak share kejap lagi. ok~!

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe