Dizzy me~ haish

5:48 PTG

Bismillah,
Assalamua’laikum teman2 sekalian. Petang nan indah ini, numi nak ambik kesempatan kejap nak post dua entry yer. Hehe jangan menyampah pulak. Baruk nak ada line internet ni. So apa yang nak numi ceritakan petang ini adalah, pening.

Ok~ semua orang pernah pening kepala. Numi jugak, tapi semalam punya pening kepala ku memang tahap pusing kepala punya. Antara factor yang menyebabkan kita pening kepala sampai ‘ayong’ adalah tidur berlebihan, tak cukup tidur, tekanan darah rendah, migraine, banyak hutang dan banyak penyakit. Hehe,itu common lah kan. Abab utama aku pening kepala semalam ialah berlebihan tidur. Apa tak nya, tengok cuaca sejuk semacam aje semalam, memang syook la nak tidur. Hehe. Usai solat and review chapter kejap, terus rebah. Wah! Memang comfort lah kan. Best jer masa tidur tu, siap mimpi2 bagai. Dah bila subuh, bangun dan sambung tidur balik sampai jam 9 pagi. Bila dah 9 pagi tu lah aku angkat dan terus rasa nak rebah. Huhhuuhuh.
Ingat kan sekejap jer pening tu, tapi ia berlarutan sampai ke petang. Masa kelas CRE jam 2-4 ptg baru aku mula ok sikit. Dapat jugak nak buat exercise yang madam bagi. Buat slow2. Orang lain dan no 2, aku dan dira still no 1. Hehheeh. Nak faham satu2 kan.begitu lah. Habis je kelas, baru numi rasa sihat sikit. Dapat jugak jalan balik rumah. Walaupun kena jalan sorang2, nasib baik lah pening kepala mulai hilang, kalau tak memang boleh rebah masa jalan tu. Numi tak boleh kena silau sangat. Migraine akan datang, itu yang kena pakai sunglass hitam, or payung hitam. dan bila bercakap tentang pening ini, jalan pun dah macam zomba, dengan wajah yang pucat dan mata yang kuyu. huhhuhu. harap lepas ni tak de dah kena pening kepala extreme macam ni..

this morning.. :D

Ok, syukur harini numi mulai rasa ok, dah boleh stayback ke library, kononnya nak buat short answer question untuk chapter 6, tapi bila tengok, mak ai~ memang susah. Ermmm, jap agi kena lah review balik dengan orang yang tahu kat maan jawapan nya. Ok nurmi, yakin boleh. Next week ada 3 test, pada hari rabu. Mandarin dan simulation. Harap dapat lah aku jawab. So, this weekend memang akan bertungkus lumus menghafal 30 ayat. Ekkk? Doa kan numi yer. K lah. Nak balik dah ni, jam 6 kena balik dah . nanti lewat pulak nak sampai rumah. bye2.
assalamua'laikum 

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe