Snow Walk @ I-City

12:20 PTG

Muka excited nak naik buaian berputar, memang terserlah kat muka kami bertiaga kan. hahahah. ok, yang penting layan! 





Bismillah
Assalamua"laikum..
seperti yang di janjikan , ada dah beberapa keping gambar di snwo walk yang numi sempat upload. heheh. ok..  jap nak upload lagi k. moment2 best dalam snow walk.
reen and fiza, posing depan penguin. then ada sorang pakcik cina ni ambik jugak gambar kami dekat dengan penguin ni kan. heheh
ini masa dalam igloo..

ni lepas sliding. dengan bontot basah kan. hahah.. best!

ni raja yg snap. semua gelap.. adeu.. belakang tu sbnrnya ada rhinoceros..

mak cari jalan keluar.. sempat lagi reen posing kan.. 

dah jumpa jalam kuar!

with cik reen and miss naomie

mak ngn anak... mukeeeee!

happy lah kan
ni kawan baru kiteorang.. tq raja.. :)

sorry mak, sebab muka masuk setengah jer. heheheh..

nak tunggu turn naik rooling wheel 


peace..~

permandangan dari bawah..


gaya gwiyomi dari mak and reen..

hekhek.. :)


ni masa nak g ke area gate A.. 

dan akhir kata dari saya. kepada rakan2 yang berada sekitar shah alam, memang rugi benar kalau ta sampai ke i city ok. cecepat lah datang  kat sini. dan korang akan peroleh pengalaman yang best dengan member.. ok??

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe