Lost of word..

12:09 PTG

Bismillah
Assalamua'laikum
sedar tak sedar dah minggu ke tujuh dah kan, numi berada dekat sini. dan sekarang baru rasa kebusyiannya. tak boleh nak heaven macam first or second week dulu kan. dan dalam masa bebrapa bulan ni, baru sekarang numi rasa selesa berkawan dengan seeorang. heheh. senyum balik k bila ingat dengan si kecik tu. semalam baru kami kuar beramai2 dengan kawan2 numi. walaupun lambat setengah jam kan, tunggu kami kuar test semalam. dengan dorang ni yang bising sangat sampai naik pening cik abang tu.

sekarang aku tak tahu nak cite sal apa nak update kan. haish.. tak pe lah, nak cari idea dulu, then baru numi tulis lagi k.. bye2..

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe