Awesome Mid Sem Break

2:31 PTG

Bismillah
Assalamua'laikum.
hai semua. rini numi nak cite sikit cuti mid sem ni. apa jer aktiviti yang aku dan kawan2 aku buat. hahah. ramai kawan2 ku yang lain tanya, apa jer lah yang nak di buat kan duduk seorang kat rumah tu. tegok lapy and movie. then baca novel lagi. but, besides that, kami ade jugak keluar browsing barang dekat shopping mall, watch new movies and again watch the same movie. yang best nya jadi orang perempuan ni, kami ada kuasa yang boleh buat kami menonton wayang dengan free.. ! hahahah,, so, just ladies knows the trick ok.. again, yesterday. aku dan beberapa kawan2 dari kuching and sabah singgah ke ICT tu. kami ke waterpark pulak. ada beberapa snap pic kami yang aku sempat ambik. memang seronok ok kat sana. best sangat! bila main tornado tu.. first2 main memang rasa nak tercabut jantung main. bila dia pusing and swing again kat atas tu dan bila dia jatuh.. Ya Allah, hanya mereka yang main tu jer yang tau. masing2 muka pucat bila first time main, habis keluar semua anak tekak. hahahah, but its really fun you know..










the tornado

kami menuju ke tornado..!









so ssweeeet .. ahhahaha
 ok, itu antara gambar2 kami semasa berada di ICT. so, len kali, sesiapa nak ajak pergi lagi, just inform ok. rasa nak main tornado lagi dah ni. heheeh.. k lah.. nanti saya update lagi apa yang nak buat mase cuti lagi k. sekarang tak de masa nak update banyak2 entry macam dulu. so. do bare with me. and to all my readers.. happy reading and happy selalu.. :)

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe