Home Made Mini Cabinet

8:08 PTG

Bismillah
Assalamua'laikum. dah berhari2 jugak numi menyepikan. susah nak dapat line internet kat rumah ni, tu yang tak dapat nak update selalu macam dulu kan. weekend ni korang buat apa? numi dok melepak kat rumah sambil buat bakul, kotak kecik2. dan mini cabinet untuk letak brooch dan segala alat makeup and bedak2 lah. so nak tunjuk sikit lah hasil titik peluh aku selama dua hari bertapa kat rumah tu kan. hehehe

ada 4 benda yang numi dah buat..

mini cabiner
tempat letak sikat and so on la

untuk letak perfume and minyak rambut
muka pelik..


untuk letak ape2 jer lah nanti.. 
 banyak benda alah ni aku warnakan dengan warna pink. sebab warna tu memang kegemaran ku. dan lukisan yang tak berapa nak cantik tu, aku lukis sendiri. orang tak de bakat melukis kan. uhuhuk2.. nangis ni.. takpe2. asalkan kotak2 aku ni siap dan dapat digunakan.. korang patut buat jugak k. k lah.. itu jer kot. nak tahu cara buatnya. nanti lah numi bagitahu. senang aje.. nak mandi and solat dulu..
assalamua'lakum

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe