Get inspired by Michelle Phan

4:01 PTG

Bismillah
Assalamua'laikum..
harini nak share sikit dengan korang makeup artist yang menjadi kegemaran numi, dan menjadi rujukan kalau nak buat makeup sendiri or kawan2 dulu. ok~ the one and only Michelle Phan..
you all kenal tak dia? rasanya ada yang kenal dan mungkin jugak tak.


ya, there she i, the beautiful michelle phan. kalau tengok sekali mesti korang dah agak kan, yang dia bukan orang puteh tulen, memang betul pun, she is Viatnames, tapi dah lama duduk negeri omputeh, dia punya accent pun memang slank orang puteh lah. Michelle banyak buat video2 yang menarik dan shoot cerita2 love story yang menarik. selain dia pun memang menjadi watak utama, dia pun boleh direct movie pendek tu. selain itu, sekarang ni dia menjadi Duta Lancome. hebat bukan.? viewer dia pun boleh tahan jugak ramai, hampir ratusan ribu orang tonton video makeupnya dan try untuk buat makeupnya. lagipun makeup nya memang cantik dan banyak inspired by mana2 artist. for example, Angelina Jolie. memang sebijik macam Andelina Jolie bila dia buat makeover untuk dirinya sendiri. heheh, tapi kalau aku buat? rasanya jadi nicky minaj kot. hehheheh.. 
bagi kawan kawan aku yang minat makeup kan, korang boleh cari video tutorial makeup dia, ada banyak video yang boleh korang search dan daaaannn,,, boleh jugak try kan. hehehhe... k lah, time to take my mum now. adiyoss, hope ada orang malaysia yang boleh jadi Michelle phan jugak nanti. ahaks.. adiyoss, assalam..

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe