A little story at Yan's Weeding..

9:24 PTG

Bismillah
Assalamua'laikum..
malam ni numi nak update gambar yang haritu punya. ermm,ingat lagi tak kenduri kawen kaan tu? haaa, ok2, ada beberapa snap yang numi sempat ambek guna handphone. sorry lah bro gambar buruk, gambar guna hp jer. bukannya kamera pun. huhuhu. sedih niee.. T-T'

 ni snap gambar time driving. heheh.. tu yang mata tengok kedepan jer kan. ni masih makeup tebal lagi. tapi bila dah beberapa jam kemudian dengan cuaca yang panas nya.. hurmm jadi lah muka yang kat bawah tu..
hari tu, numi guna warna choclate and gold untuk bahgian mata dan pink sama macam kaler bunga kt tudung2 tu jadi warna lipstick numi.
 ini adalah pengantin yang diraikan. time ni orang tengah baca doa. aku pulak duduk betul betul depan pengantin. bak kata Bai "nomi dudok depan pengantin tok nak ambik aura pengantin baru kali" heheh  Baizura boleh2 cakap macam tu, bf lagi tak ade nak buat macam mana.. ingatkan nak tackle pengapit tu.. haa, tengok picture seterusnya..

 ok people, dah tengok gambar yang besar ni, yang laki hensem pakai baju melayu putih tu, yang bawak dulang tu,, mukanya ala2 cina sikit tu.. haaa, dah cam? heheh, dia tu lah. yang numi makudkan. numi cakap dengan bai yang laki tu asyik usya2 jer tengok kat sini kan. kat sini tu maksud tempat duduk kiteorang ni haaa. yang banyak2 perempuan perempuan ayu macam aku ni. hihik.. gedik nya.. tambah gedik bila ada bai and pijun, yang baju coklet tu pijun, tudung perple bai, tudung putih kat belakang tu fatin and tudung pink kat tepi tu ialah azura.. dorang ni akan gelak bila numi suruh tengok kaki juru gambar tu. hehe, apa lagi pijun, terus merebak cerita sal kaki fotographi tu.. numi just kata kakinya macam wolvarine. terus bai, pijun and azura gelak senyap2.. wey, sampai jurugambar tu perasan ok.. terus dia merajuk ambik gambar belah kanan pulak. len kali cik abang oi, gunalah stoking. tak delah kami ni tengok bulu2 kaki anda tu. buat kami geli hati jer. hehhehehe
eh chop, sal mamat pengapit tu, numi bisik kat bai yang laki tu asyik pandang jer kan, bai cakap lah, " mana ada tu, bukan nya dia nak pandang aku pun" hehehe, boleh2 pulak, "dia pandang aku lah bai" lepas tu,, memang betul depan2 bai mata kami bertentang. dan bai terus. euuuuuu,, numi. memang betul dia pandang ko lah~! hahhaha.. ape lagi.. suka hati lah tu.. hehehhe.. tapi malangnya tak sempat nak no telefon dia. huuhuuhu
 ok cheers up, mungkin dia bukan the one.. macam cite how i met your mother, cuma sekarang ni version malaysia, Macam mana aku jumpa bapak kau. hhaaaaa.. sesuai? tak sesuai? eh suka hati saya lah nak letak apa.. ni gambar aku driving sorang2 muka kekenyangan dengan melayan lagu Kau Yang Terindah.
itu jer kot.. nak cerita apa lagi? nanti lah yer.. kawan2 aku dah ramai sampai SA, yang dari Sarawak pun ramai yang balik esok termasuklah Shah and Zul. hope to see you guys at SA..
thanks for reading..
Assalamua'laikum

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe