Zaki & Elin ----> Selamat Pengantin Baru

7:34 PTG

Bismillah
Assalamua'laikum
entry hari ni khas untuk cousin ku yang baru selamat di ijab kabulkan bersama tunangnya pada hari Sabtu lepas. walaupun diri jauh di perantauan, tapi tetap merasa suasana majlis di Kuching dengan adanya gambar gambar daripada Nodi.TQ so much lovely cousin. sik lamak gik kau kali. hehehe..
ucapan kepada kedua mempelai yang diraikan..
Selama Pengantin Baru, semoga berkekalan hingga ke syurga dan semoga rumah tangga kalian akan sentiasa di cucuri rahmat dan kasih sayang Allah... =') cepat cepat dapat baby okey, dapat juak bertambah family dak yak.. heheh..
ni antara gambar majlis akad nikah yang diadakan di rumah nenek ku sendiri. memang tempat rasmi kami sekeluarga, especially cousin2 ku akan diraikan disini. tempat yang strategik dan happening..!

time nak baca nikah tok.. :)
with her mom.. :) 
the cousin and sisters.. :)

my family.. macam selalu.. lom bertambah gik.. :)

seterusnya, majlis keraian seterusnya berlansung pada hari ahad, di Kelab Golf Sarawak. ini antara gambar2 yang sempat my cousin amek.. thank you again =')

pengantin yang dirai..candid li gambar tok.. heheh

the family.. :)
makan beradap sa nya tok..
with her two little sister
hope lepas ni banyak lah pengantin2 yang akan bakal diraikan dalam family ku untuk tahun ni. ok.. coming soon.. deknor and anip.. semoga dipermudahkan segala unrusan kita.
will write to you all soon.  busy dengan paper E-tech sekarang.
assalamua'laikum..

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'Facebook Page Naomie Licouz
Subscribe