Imbas semula Majlis Konvo kami..

6:42 PTG

Bismillah
Assalamua'laikum.
walaupun majlis konvo ku dah lama berlalu, tapi sekarang baru ada kesempatan untuk tengok gambar dari kamera Darul. tq darul.. sebab ambik gambar kami ebagai kenangan bersama lecturer semua. :) meh numi nak tunjukkan sedikit gambar lepas majlis konvo ritu ok.. ni semua adalah my old classmate dulu, dan yang kat tengah tu adalah lecturer kami..









itu jer lah nak show. sebab banyak pictures dekat tempat lain, belom sempat lagi nak ambik. harap untuk degree ni, kami sama2 masuk dan sama2 jugak grad on time. in Sya Allah..
dan kepada adik2 lepasan SPM, akak harap korang piker balik untuk sambung study ok.. walaupun bukan course pendidikan atau apa2, tapi korang boleh join course yang melibatkan bakat korang sendiri. sebagai contoh melukis atau menjahit. ok? banyak ajer universiti kat luar sana menawarkan kursus begitu sekarang. k lah, jangan mudah putus asa dan rasa cukup untuk ilmu. kerana ilmu itu adalah sesuatu yang tak kan habis kita pelajari sampai kita mati. ok~ dah rasa macam mak nenek dah. adei.. maaf lah, nak bagi kata2 semangat sikit... lama benar tak jadi fasi ni untuk program kat sekolah2 dulu. hope cuti sem ni, banyak lah panggilan untuk jadi fasi or ajk. assalammua'laikum..

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe