Shooting Mandarin

7:07 PG

Assalamualaikum you alls..
pagi ni, kiteorang akan buat lakonan Mandarin, lokasi pilihan kami ialah di tasik bersebelahan Wet World tu. hope hari ni akan seleai kerja kami lah yer. tajuk skrip kami ialah Cinta Terlarang. Kisah cinta yang tidak keampaian antara dua jiwa. hahhaha.
Numi tak pat nak bagi tahu awal, nanti bila dah siap, numi bagi korang tengok. ok peeps.
sekarang dah jam 7, i nak gi mandi. btw, hari ni cuti so senang sikit lah kami nak shooting.
out dulu. adiyos assalam..

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe