Really had a great time while shooting

9:25 PG

Bismillah
Assalamua'laikum korang. dua hari yang lepas kan numi ada cerita sal kiteorang nak gi shooting untuk assigment Mandarin kan, that day was really awesome. penat, tapi bila diselangai dengan ketawa dan senda gurau kawan2, hari tu nak marah pun tak jadi. lagipun, hari tu, aku hadiahkan diri sendiri sepasang kasut. mentang2 di Vinci sale kan sekarang. apa lagi, grab lah satu kasut. hihi
so, nak tauk apa jer scene yang kami buat, meh numi tunjukkan..

ni time jalan2 area tasik tu, tengah nak cari tempat untuk shoot

cik dira, with blink eyes

nazmi ajar dira macam mana nak shoot, and dengan rambut nazmi belah tengah.OMG!

try2.. 

dah habis shooting scene 1, now nak g makan

posing kejap
with cik dira and noti me

orang tengah ator tudung.. hahaha

erkk,, perasan kiut kejap

lepas habis semua scene, time makan gik!
ok, itu antara scene2 yang numi sempat ambik gambar. video pun ada jugak. video aku membebel lah. sebab dari tadi jer aku dok menunggu. best jugak kan jadi aktor ni. tapi untuk menjiwai watak tu, kena belajar. lagi2 ni bahasa asing. tengok video yang dalam you tube tu, dorang buat macam senang jer. so, Alhamdulillah, dah siap jugak video kami, tinggal orang nazmi and faiz lagi untuk kerja edit mengedit. haa, and gambar yang last tu adalah scene terakhir. di rumah numi.. rumah yang xda kerusi meja. kesian nya..
and this what i get for myself..
Vincci Shoe.
jap, nak tengok jugak kan video numi membebel, jap yer..

video

rasanya ada banyak kali jugak numi ada bercakap, cuma malas rasa nya nak gabungkan semua vid tu. k lah people. nak study mandarin kejap. nanti numi update lagi k.. adiyoss, 
assalam

You Might Also Like

0 Orang Positif

Blog Design By Naomie. Dikuasakan oleh Blogger.

Follow me Via Bloglovin'



Google+ Followers

Facebook Page Naomie Licouz




Subscribe